• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

26.01.2019

18:45

NASLEDIO SAŠU JANKOVIĆA: Sergej Trifunović izabran za predsednika PSG

Politika

NASLEDIO SAŠU JANKOVIĆA: Sergej Trifunović izabran za predsednika PSG

Podeli vest

Sergej Trifunović izabran je večeras za novog predsednika Pokreta slobodnih građana. Njegov protivkandidat bio je advokat Aleksandar Olenik

Kako saznajemo, bila su ukupno 32 glasačka listića, od kojih je 39,3 odsto je bilo za Olenika, dok je Trifunović dobio 60,07 glasova.

Nakon glasanja, Olenik je prišao Trifunoviću i čestitao mu pobedu, dok je novoizabrani predsednik PSG rekao da nema šta posebno da se slavi.

- Ako mene pitate, čeka nas dosta posla i nemamo šta da slavimo. Ja sam sada upravnik firme u stečaju. Moramo da menjamo klimu i način na koji razmišljamo. Čeka nas timski rad, a za moju kandidaturu prevagnulo je ime pokreta jer želim da osvestim sve da budu slobodni građani. Šalićemo se, zato imate glumca, treba neka budala da vas uveseljava - rekao je Trifunović nakon izvora i dodao:

- Radujem se poslu i svašta možemo, i mnogo više nego što pretpostavljamo.

Inače, profesor Rade Veljanovski je nakon procedura izbora pozvao okupljene da krenu na protestnu šetnju 1od5 miliona.

(VIDEO) NIKAD VEĆI I MASOVNIJI SKUP OPOZICIJE! Evo kako to izgleda kad Đilas, Vuk i Boško okupe sve svoje pristalice




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 5 godina

Kako samo Sergeja nije sramota da se nakon tolikog nasilnog verbalnog izivljavanja nad zenama i dalje bavi politkom?

Nadica

pre 5 godina

I do sad su bili beznacajni i bezvredni , a tek sad da ne pricamo.

lala

pre 5 godina

Ako nam ovaj šmrkator i propali takozvani glumac dodje na vlast Naj.... smo. E moja Srbijo, što dozvoljavate da ovakav sloj ljudi uništava i ponižava sve nas. Ako im se nesvidja,pa eto izbori pa da se prebrojimo. Ko pobedi neka vlada. Oduvek je tako bilo,zar ne ??!!!

Katarina

pre 5 godina

I šta se to zbi. Pa zar Trifunović nije rekao da učestvuje u narodnom protestu, a preko noći ode u političare. Izgleda da se previše udarao po nosu, žargonski rečeno. Neka im je Bog u pomoć.

Danica89

pre 5 godina

Anketa: Ko je gori Sasa Jankovic ili Sergej Trifunovic? Realno jedan drugome su velika konkurencija.

DJovan

pre 5 godina

Nije jasno, kaže se da u našoj državi Srbiji nema nedodirljivih i zaštićenih od odgovornosti, a Sergej trifunović je očigladna izuzetnost. Napr. ako čovek vređa svoju ženu, pa ga ona prijavi, biće pozvan na odgovornost u nadležnu ustanovu, a ovajm pomahmnitali tip već duže vreme vređa koga god on poželi i ni*kom ništa, čak i sam Predsednik države sleže ramenima i nemoćnim vapajem: Šta da radite, stvarno obeshrabrujuće, ako On, koji ima 55% podrške građana ne može ništa da uradi grupici kretena i idiota, koji bi problem rešio predsednik mesne zajednice, onda stvarno treba postaviti pitanje: Šta da se radi ( verovatno nećete pustiti ovaj tekst upravo zbog spominjanja onoga, ko ovakve svinjarije može rešiti sa dve reči, ali opet ono isto: Šta da radite? i još jedna primedba, komentari u Informeru svedeni su na beznačajni nivo?)

Vukasin

pre 5 godina

Izabrali su čoveka koji će baciti zadnju lopatu zemlje na grob PSG ( a onda im pišati po grobovima ) ... ali će se zato prvo utopiti u onaj Djilasov savez vrlo brzo ... :)

Iva

pre 5 godina

Evo pravog vođe opozicije - primitivan, netolerantan, sklon nasilju i vređanju neistomišljenika i prvenstveno žena. Pravi cirkus.

Vlajko

pre 5 godina

Sad definitivno mogu da promene ime u Pokret Slaboumnih Građana.

Ema

pre 5 godina

A joj tugo...al ce sad bolesnik da pljuje po zenama

Mata

pre 5 godina

Jadan je taj pokret na cijem je celu nakomarcina i nasilnik

Milica

pre 5 godina

Taman sam pomislila da je Jankovic bio nikakav predsednik a ono izabrase goreg od najgoreg. E opozicijo alal ti vera. Sada se -nista.

Ronaldinjo

pre 5 godina

Trifunović je zaista pretera samo neka se bavi politikom i još jedan u nizu koji sprovodi nasilje nad ženama.

Divna

pre 5 godina

Slican se slicnom raduje. Srbiji ne trebaju nasilnici koji verbalno napadaju zene.

Dosta

pre 5 godina

Losa odluka. Sergej je olicenje nevaspitanog, nepristojnog i bahatog coveka spremnog za nasilje.

Marija

pre 5 godina

Da li je moguce da ce neko da podrzi ovod diletanta koji ume samo da vredja? Cirkus, pametnije mu je da se vrati na glumacku scenu.

Maja

pre 5 godina

Kakav predsednik takav i savez. Racio ekvivalent metafizickim iluzijama.

DJovan

pre 5 godina

Dobro je rekao Milomir Marić, Informer je đubre od novina, a viste novinarski đubretari i ljudski BEDNICI, ne dozvoljavate da se odgovornost Vučića spomene ni u naznakama, koje bi mogle i nekom drugom da stoje, ali što je sigurno, sigurno, relja vlasnik tobože veliki Srbin, žrtvovao bi Srbe i Srbiju za Vučića, ljudsko ništavilo. Imaj muda pa pusti ovo, bezmudi skotovi.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija