• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.01.2019

16:06

PS: Pronaći kukavice koje su uništile automobil Srbislava Filipovića

Politika

PS: Pronaći kukavice koje su uništile automobil Srbislava Filipovića

Podeli vest

Pokret socijalista osudio je danas to što je uništen automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, navodeći da je reč o nasilnom činu onih koji nisu u stanju da se pronađu u političkom dijalogu i argumentovanoj raspravi

 

- Kukavice i slabići uvek su nasiljem pod okriljem noći pokazivali nemoć i nedostatak hrabrosti da istini pogledaju u oči. Danas je to moj kolega Srba Filipović, sutra to može biti bilo ko - kaže šef poslaničkog kluba PS Ðorđe Komlenski.

Da bi se sprečilo da nasilje zameni dijalog, zahtevamo i očekujemo da organi gonjenja budu jednako efikasni u pronalaženju ovih kukavica, kao i kada je u pitanju bio napad na novinara Milana Jovanovića i Borka Stefanovića, navodi se u saopštenju.

- Izborili smo se da se na vlast dolazi samo izborima, a ne kao oktobra 2000-te pučem i nasiljem.To se mora sačuvati po svaku cenu - zaključuje Komlenski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jova

pre 5 godina

Ovim činom iskazana je mržnja prema čoveku koji podržava SNS, ogromna mržnja. Pa da li je to Srbija kakvu želimo? Ne! Narod želi mir.

Miki

pre 5 godina

Pridruzujem se osudama Pokreta socijalista za ovakav varvarski cin nema opravdanja.

Sofija

pre 5 godina

Pronaci i strogo kazniti. Takvi napadi su nedopustivi.

Ana

pre 5 godina

Podhitno naci krivce i osuditi ih,ovo je slobodna zemlja i svi imamo pravo govora i izbora.

Nebojsa

pre 5 godina

Ostro osudjujem svaki vid napada, pogotovo ovakve. Dokle smo dosli, s cime da se ovo ponasanje poredi.Da se pocinioci pronadju i najstroze kazne, da to bude opomena za ubuduce, Srbija nije zemlja divljaka.

Tijana

pre 5 godina

Pronaci ce se jer se prestupnici danas ne mogu sakriti.

Jorgovanka

pre 5 godina

Opoziciju vodi patološka mrznja i ljubomora prema uspehu SNS-a, zato su i spremni na ovakve destruktivne stvari

Nika

pre 5 godina

Šta se dešava u glavama opozicionara kada misle da će nasiljem i vandalizmom uspeti da promene nečije mišljenje Neće im poći za rukom to zastrašivanje, nastavlja se borba za pristojnu Srbiju!

Kakabiplayer

pre 5 godina

Bolje povucite teks da se na blamirate,covek nema auto barem ga nije prijavio agenciji protiv korupcije,a konkretno ovo je auto centra za socijalni rad

Jela

pre 5 godina

Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju , ovo mora da se ispita i procesuira.

Tamara

pre 5 godina

U svakom slučaju nije uredu da se ovako zastračuje čovek i njegova porodica, pa nismo mi na divljem zapadu.

Miloš

pre 5 godina

Svako normalan će osuditi ono divljaštvo,treba pronaći krivce i ozbiljno ih kazniti!

Mašnica

pre 5 godina

Što pre pronaći krivce i adekvatno ih kazniti.

Ana

pre 5 godina

Pocinioci ovog dela ce biti uhvaceni i odgovarace za svoje postupke!

jasmina

pre 5 godina

Nadlezni sto pre da pronadju pocinioce i kazne!

Dana

pre 5 godina

Nasilnici i vandali se trebaju sto pre pronaci i kazniti

Mimi88

pre 5 godina

Pocinioci ce se brzo pronaci, nema sumnje u to!

Ronaldinjo

pre 5 godina

Kukavice i slabići uvek su nasiljem pod okriljem noći pokazivali nemoć i nedostatak hrabrosti da istini pogledaju u oči. Danas je to moj kolega Srba Filipović.Srba Filipović zaista radi u službi građana.

Maja

pre 5 godina

Pronaci i kazniti da vise nikom ne padane na pamet da bilo koga ili cije dira

Nada

pre 5 godina

Nasiljem se nista ne postize,ako ne mogu dijalogom da resavaju stvari bolje da se ne bave politikom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija