• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: M. Dakić

31.01.2019

10:58

ZORAN BABIĆ ZA INFORMER POSLE NESREĆE: U šoku sam, ali biću dobro!

Politika

ZORAN BABIĆ ZA INFORMER POSLE NESREĆE: U šoku sam, ali biću dobro!

Podeli vest

Direktor Koridora Srbije Zoran Babić povređen je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš- Leskovac, na naplatnoj stanici Doljevac

 - Hvala svima koji brinu. Tačno je da imam prelom butne kosti. Ali biću dobro, u sigurnim sam rukama. Ne znam šta se desilo, u trenutku nesreće sam spavao. Ali čvrst sam ja, biću dobro. U šoku sam zbog svega što se desilo - rekao je Babić za Informer.

(FOTO) TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU! POVREĐEN ZORAN BABIĆ, DIREKTOR KORIDORA SRBIJE - JEDNA OSOBA POGINULA!

U teškoj nesreći nastradala je jedna osoba, dok su dve osobe teže, a tri lakše povređene, a među njima je i Babić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 5 godina

Bolje da brinete o porodici čiju ste ženu ubili dok je auto čekao da plati putarinu, a ne o Babiću koji je po magli nasilničkom - divljačkom vožnjom izazvao sudar i učinio ubistvo iz nehata.

DULE

pre 5 godina

Užas. Moje mišljenje je da treba ukinuti naplatne rampe baš zbog ovakvih stvar, uvesti vinjete. Ko vidi naplatnu rampu po magli i još noću. Ugrožavaju i ljude koji tamo rade. Ubrzao bi se saobraćaj ako bi se uvele vinjete, ne bi bilo potrebe za nekoliko stotina ljudi koji rade na rampama kao i za održavanje rampi i treba praviti češče izlaze sa auto puteva za manja mesta. Zbog nalatnih rampi bas su retka isključenja za manja mesta jer bi na svakom trebalo staviti rampe. Razvijati manja mesta po Srbiji.

Amater

pre 5 godina

NjEGOV VOZAC JE KRIV,UMISLIO DA IMA PREDNOST KROZ RAMPU...

Zivko

pre 5 godina

Imao sam saobracajku 26.8.2018.godine kao suvozac na auto putu Beograd-Nis kod Umcara. Voda na putu,solidno velika brzina,klizav kolovoz.Dva prevrtanja na krov i klizanje tidesetak metara na krovu... Ceo zivot stane u tri sekunde. Jeziv i ruzan osecaj. Ne dao Bog nikom. Trenutak nepaznje i dugo razmisljanje. Nastradalim zelim da ozdrave,porodici stradale saucesce. Neka drugi uce na tudjim greskama.

burga

pre 5 godina

Nažalost, žena koja je ubijena njegovim vozilom izgleda da nije bila tako čvrsta.

Zoran

pre 5 godina

Najsigurnije je ćutati. Eventualno ponuditi nešto unesrećenima, da ne dižu galamu koja bi funkcioneru Babiću smetala u daljem vršenju odgovornih dužnosti...

Lana

pre 5 godina

Nadam se da ce se na ovu poruku obratiti paznja,zato je i pisem na tekstu,sa kojim nema veze. Molim Postovanu Redakciju Informera da se ukljuci u slucajeve pancevackog zelenasa Dragana Petrovica i pozove ostecene gradjane da se jave i kaze kako su i na koji nacin namagarceni i kako im je oteta imovina.Da se sazna sa kojim advokatom (u svim slucajevima) je radjeno,sa kojim pancevackim agencijama za nekretnine je radjeno i kako je otimana imovina,na prevaru.Zaustavite zelenasenje,kad drzava nece!Policija sve zna!Pustite ljude da pricaju i imacete BOMBU! S postovanjem

Rajko

pre 5 godina

Ovo bahato govedo treba uhapsiti,ubise zenu na pravdi boga.

SS

pre 5 godina

Samo vi spavajte gospodo,upala vam pojedinima kašika u med pa možete,a za ostalo.....?

Smrtnici sa naplatne

pre 5 godina

E što nam je drago što ste dobro, žao nam je samo što su vas probudili. Želimo vam dug oporavak na račun naroda, mi častimo, zaslužili ste.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija