• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.02.2019

15:33

JEREMIĆ OPET PLJUJE SRBIJU I VUČIĆA, I NAJAVLJUJE HAOS U REPUBLICI SRPSKOJ! Skandalozan intervju NATO Vuka bosanskim medijima!

Politika

JEREMIĆ OPET PLJUJE SRBIJU I VUČIĆA, I NAJAVLJUJE HAOS U REPUBLICI SRPSKOJ! Skandalozan intervju NATO Vuka bosanskim medijima!

Podeli vest

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke i jedan od vođa takozvanih "građanskih" protesta u Srbiji , ne propušta priliku da pljune sopstvenu zemlju, ali i da zakuva stvari u bratskoj Republici Srpskoj

NATO Vuk, jedan od potpisnika "Sporazuma s narodom", najbesmislenijeg parčeta papira u novijoj srpskoj političkoj istoriji, nedavno je sa pajtašem, tajkunom Đilasom, šurovao s jednim od najvećih srbomrzaca Jasenkom Selimovićem, švedskim zastupnikom liberala u Evropskom parlamentu, i jednim od najvatrenijih zagovornika da Srbi treba da priznaju genocid u Srebrnici, a sada je dao i skandalozan intervju bosanskom Avazu u kojem besomučno pljuje i ugrožava interese Republike Srpske i Srbije.

SA SLOVENCIMA I HRVATIMA PLJUVALI PO SVOJOJ ZEMLJI: Đilas i Jeremić iz Brisela traže resetovanje sistema u Srbiji

Pod naslovom "Vučić je kukavica, a takvi su u stanju uraditi najveća nepočinstva", NATO Vuk Jeremić je navodno zabrinut zbog Kosova i stanja u regionu. Prenosimo vam deo ovog skandaloznog i srbomrzačkog intervjua koji je karijerni foiteljaš dao bosanskim medijima:

Foto: Prntscreen

Kako će se to odraziti na region?
- Mislim da, generalno, ima razloga za zabrinutost, imajući u vidu da diktatura u bilo kojoj zemlji, a pogotovo u najvećoj na zapadnom Balkanu - dakle Srbiji, ne može biti dobra za stabilnost našeg regiona. Pogotovo ove nove ideje o precrtavanju granica koje su bazirane na konceptu etničkog razgraničenja. To je, po meni, vanredno opasno...

A koliko je sve to opasno za susednu Bosnu?
- To je generalno opasno, jer kad za tim posegneš jednom, sasvim sigurno će to neko pokušati još jednom, na nekom drugom mestu. Sad, hoće li u tome uspeti ili nece i na koji način, to je drugo pitanje.

Je li to sad govorimo o Republici Srpskoj?
- Govorim generalno.

Ali jedino je još BiH ostala, jer neki tvrde da posle Kosova na dnevni red dolazi Bosna. A Makedonija je završena priča!
- U politici nikada ništa nije završeno. Je li sve završeno što je započeto ili dogovoreno ovde, u UN-u? Napravili smo klimatski pakt, usvojili Milenijske ciljeve, potpisan je dogovor o iranskom naoružanju pa se ispostavilo da nije bilo konačno.

BRUKA! Lideri Saveza za Srbiju UDARILI na Republiku Srpsku! Pljuju svoj narod, da bi našli saveznike u Briselu - NAJVEĆE SRBOMRSCE mole da ih dovedu na vlast!

Kako gledate na ulazak Makedonije, a pre toga i Crne Gore u NATO? Hoće li Beograd uspeti zaustaviti BiH na tom putu?
- Ne bih da se mešam u unutrašnja pitanja i odluke bilo koje zemlje regiona.

Mnogi kažu da opozicija u Srbiji nema jasnih stavova, postoji čak i nacionalni naboj među vama, a ne zna se ni ko stoji iza vas... 
- Znate kako, protesti su započeli potpuno spontano i ne postoji niko ko njima diriguje. Normalno je da je u svemu tome potrebno malo vremena da se stvari konsolidiraju i jasnije artikulišu...

Jeremić je u istom intervjuu najavio i eskalaciju protesta u gradovima Srbije na proleće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Koje je ovo zlo od čoveka...protiv svoje zemlje je uvek bio

Vla

pre 5 godina

On navija za svoje, muslimanski je vere, za srbiju. ga vezuju samo pare koje bi da drpise

Jovan

pre 5 godina

Covek pljuje zemlju gde su mu koreni, pokusava da izazove nemire! Americki placenik. Bruko jedna, treba sto dalje da pobegnes I da vise ni ime Srbija ne spomenes.

vasko

pre 5 godina

Od kada se istina zove pljuvanje? Nisam za to jos cuo.

Hulk

pre 5 godina

Da li je ovaj čovek svestan koliko je pun mržnje?Mrznja prema Srbiji ti je pojela zdrav razum.Kako mozes da pljujes po zemlji koja je toliko izdvajala za tvoje bahanalije.

Jovan

pre 5 godina

Нико не диригује протестима, а очекује се ескалација на пролећу? Толико о томе да нико не диригује протестима. Само Вук зна да нешто могу да ураде већ би то учинили. Срби не желе лопове и политичке егзибиционисте.

istina

pre 5 godina

Naj pismeniji političar. Nije doktor nauka kao pojdinci koji neznaju ni šta to znači. A rečnik im kao dete od 3god.

Katarina

pre 5 godina

Jeremic je licemer i njega zanima samo topla fotelja!

Vukasin

pre 5 godina

Nego , kada je poslednji put ovaj patriota bio na Kosmetu ... i zašto ne sme tamo ?

mimi

pre 5 godina

kako ko stigne on se popljuje po vucicu,i posle nama slobode stampe i medija,kako ih nije sramota ,ni prema jednom predsedniku se nismo ovako ponasali,ipak je to nas predsednik

gospodin

pre 5 godina

Za Srbiju ne znam a za R.Srpsku je u pravu.Teror DODIKA zvani BAJA je poprimio razmjere genocida nad srpskim narodom.Svi koji imaju gdje odlaze.Vi iz INFORMERA lazete svoj narod.R.Srpska ostaje pusta i nestace sama od sebe.Ne unistavaju je muslimani i Hrvati nego DODIK i njegovi zlotvori.Ubijaju,hapse,proganjaju ko se god pobuni zbog zla koje nas je snaslo.Bijeda ,jad i cemer smo postali pod ovom vladom.KO JE UBIO DAVIDA DRAGICEVICA?Mozda vam j e sapnuo vas dragi DODIK.

Anja

pre 5 godina

Jeremicu tebi i tvom SzS treba da bude jasno da narod Srbije ne voli izdajnike niti one koji pljuju i rade protiv sopstvene drzave i naroda tako da znas.

Nesa

pre 5 godina

Uvek sam se pitao, sta meni to nedostaje da budem politicar. I sve sam blize odgovoru kad gledam i slusam ove vaske i krpelje iz opozicije. Neostatak mi je sto ja bre imam obraz, imam vaspitanje, znam za stid i nemam zelju da tudje otimam i uzimam. Ama jednom recju ja sam samo posten covek. Pi smradovi, sta smo bogu skrivili da vas imamo.

Ljubiša

pre 5 godina

"protesti su započeli potpuno spontano i ne postoji niko ko njima diriguje" Ovaj je i sebe samog ubedio da je to istina ... zato organizator (koordinator) Jelena Anosonović i Sergej Trifunović sede u hotelu Hajat sa sekretarom ambasade USA u Beogradu.

Desa

pre 5 godina

Oduvek je isao protiv svoje zemlje.Izdajnik i prodana dusa.

Jovanka

pre 5 godina

Ovog gada je potrebno zatvoriti u ludnicu malo da se tamo smiri.

beli

pre 5 godina

Pa kada toliko prete haosom zašto vlast ne preduzme nešto a zna se šta treba

Majmun

pre 5 godina

Vi ste jadni pacenici, ukljucujuci psihopatu vucica, bolesnika dodika i psihopatu ovog jadnika vlasnika informera.

Pera

pre 5 godina

Jeremic je davno procitala knjiga. Od njega se ne moze ocekivati da uradi nista dobro, zato ga narod nikada nece podrzati.

Tina

pre 5 godina

Ovaj ovime pokazuje da je protiv svoje zemlje. Izdajnik!!!

ljubisa555

pre 5 godina

neka sacuva jedna vesala za sebe i ekipu lopova

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija