• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.02.2019

21:59 >> 22:05

(VIDEO) TRAMP POSLAO POMPEA DA DA SRBIJI OTME TURSKI TOK: Pritisnuće Mađarsku da spreči RUSKI GASOVOD!

Politika

(VIDEO) TRAMP POSLAO POMPEA DA DA SRBIJI OTME TURSKI TOK: Pritisnuće Mađarsku da spreči RUSKI GASOVOD!

Podeli vest

Američki državni sekretar Majk Pompeo planira da tokom posete Mađarskoj naredne nedelje odvrati tu zemlju od davanja podrške Turskom toku, najavio je danas visoko pozicionirani zvaničnik američke administracije

Prema njegovim rečima, Pompeo će tokom posete Evropi od 11. do 15. februara obići Budimpeštu, Bratislavu, Varšavu, Brisel i Rejkjavik. 

- U Mađarskoj ćemo nastaviti da se zalažemo za diversifikaciju energetskih zaliha u Centralnoj Evropi. Sekratar će pozvati Mađarsku da se snažnije angažuje oko završetka projekta na ostvru KRK za uvoz Tečnog prirodnog gasa, kao i gasovoda BRUA, i odvratiti Mađarsku od davanja podrške Turskom toku - rekao je neimenovani zvaničnik na konferenciji za novinare u Stejt departmentu.

VUČIĆ DOVEO DO LUDILA HARADINAJA I EKIPU: Prištinu izbezumila poruka predsednika Srbije da ne priznaje Kosovo!

On je dodao da će SAD izraziti jasnu podršku Višegradskoj četvorci i Inicijativi tri mora kao platformama za, kako je rekao, umanjenje kineskog i ruskog uticaja u regionu, navodi se na sajtu Stejt diparmenta. 

I ONDA SE U LONDONU SE ŽALE DA SRBI NE VOLE BRITANCE! Kosovo guraju u UN, PRAVE IM VOJSKU, bombardovali su nas, a i PRIZNALI SU LAŽNU DRŽAVU!

SRBIJA IMA PUNU PODRŠKU SAD DA PRIZNA KOSOVO: Ambasadori Skot i Kosnet se najeli bunike, ILI SU MNOGO KVARNI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 5 godina

Mislim Srbi moji dragi da je vec krajnje vreme da se Engleskoj bagri pokaze put iz nase drage i lepe Srbije na neodredjeno vreme !

slađa

pre 5 godina

Viktor Orban je ozbiljan državnik, a ne cirkuzant. Ovde se radi o energetskoj sigurnosti čitavog regiona. A ruski gas je najpovoljniji za sve. Čitav ovaj potez je pokušaj destabilizacije odnosa susednih država od strane Amerike. I protesti u Beogradu protiv Aleksandra Vučića se organizuju u američkoj ambasadi. Veoma loše podeljene karte za američku administraciju. Sbija sve beleži i pamti.

Pedro

pre 5 godina

Kakvi su to zlikovci..nadam se da će Orban da ih oladi.

kristalno jasno

pre 5 godina

Prosto nemože normalan čovek da definiše te katile.To su đavoli u ljudskom obliku.Sjašite već jednom Srbiji sa grbače idioti prepotentni...

Mane

pre 5 godina

Neverovatna glupost.Ruski gas je daleko jeftiniji od onoga koji preporučuju Ameri.Po kvalitetu su jednaki ako ne i bolji i zašto bi ja neku robu (bar identičnog kvaliteta)plaćao skuplje?!U čijem je ovo interesu,da li će Mađarska profitirati od toga ili gubiti?!

SS

pre 5 godina

Orban ima m*da,pa će ih najverovatnije odje*ati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija