• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.02.2019

13:35

ŽELJKO MITROVIĆ ZAPUŠIO USTA ĐILASOVIM PROTESTANTIMA: Kad malo bolje razmislim, moju "glavudžu" nikako i ne mogu progurati kroz njihova SIĆUŠNA VEŠALA!

Politika

ŽELJKO MITROVIĆ ZAPUŠIO USTA ĐILASOVIM PROTESTANTIMA: Kad malo bolje razmislim, moju "glavudžu" nikako i ne mogu progurati kroz njihova SIĆUŠNA VEŠALA!

Podeli vest

Vlasnik i generalni direktor Pink Media Group Željko Mitrović oštro je reagovao povodom ponovog pojavljivanja vešala na protestima koje organizuje opozicija.

- Biti mlak idejno, a borben fizički ne znači da su neki značajani, već duboko mentalno oštećeni. Srbija nije kuglana u kojoj smo svi mi čunjevi, a oni kugle a kad malo bolje razmislim, moju veliku "glavudžu" nikako i ne mogu progurati kroz njihova "sićušna vešala" - napisao je Mitrović na svom Tviteru.

Da podsetimo, na protestima koji su održani početkom ovog meseca u Beogradu maloletni N.P. nosio je vešala tokom šetnje centralnim ulicama prestonice.

 Vešala su se potom pojavila ponovo tokom protesta koji su organizovani u subotu u Beogradu i Kragujevcu.

 Na to je reagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da "politika vešala" nikad neće pobediti politiku rada, marljivosti, posvećenosti i politiku budućnosti Srbije.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - BUDUĆNOST ILI VEŠALA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Noseći vešala po Beogradu opozicija je pokazala da kako bi se oni ponašali prema političkim neistomišljenicima kada bi sutra došli na vlast.

Lazni Bot

pre 5 godina

Ovaj unistava Srpski narod 20 godina mentalno i psihicki a sebi puni dzepove i uz svaku je vlast.

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Vesala su metafora a sve ostalo je drzavna propaganda,a mrtva devojka na pesackom i u hotelu kao i gadosti u Zadruzi i drzavna propaganda,ispiranje mozga na Pinku su stvarnost.

Zoran

pre 5 godina

Ako ti se ne sviđa neki program postoji jedna lepa spravica, a zove se daljinski

Miki

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje opozicije treba najstroze sankcionisati.

Visnja

pre 5 godina

Nadam se da im vise nece pasti na pamet da se bave ovakvim stvarima!

Marija

pre 5 godina

Koja crna vesala na ce im se obiti o glavi jer oni ih spremaju izgleda samo zbog sebe.

Tifani Rok

pre 5 godina

Bravo, Željko! Postavi nasilnike na mesto!

marica

pre 5 godina

Vesala nisu za velike i pametne glave,nego za njihove sitne i prodane duse

milicamitrovic

pre 5 godina

Bas tako! Sasvim pristojan i pametan odgovor.

bubica

pre 5 godina

Slazes se sa Zeljkom, svaka rec mu je na mestu.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Volim kada neko ume da se našali na sopstveni račun. Veličina čoveka se vidi upravo u tome. A što se tiče opozicije, ne bi oni čekali da nečija glava da prođe,gurali bi na silu kroz vešala. Oni su nemilosrdni i gladni krvi.

Milorad

pre 5 godina

Sta zamenjujete teze Narod u tolikom broju organizuje proteste, ujedinjen problemima prezivljavanja. Dosta je vise lazi, dosta oratorstva.Opozicija ce sama da se isljuci iz protesta, kao sto se ukljucila. Ne voli narod opoziciju, isto toliko kao i sadasnju vlast.

Milasin

pre 5 godina

Opozicija samo preti,napada i baš zbog toga nema podršku naroda.

Galja

pre 5 godina

Kako se prezentuju samim tim otkrivaju svoje misljenje I zelje. Zato podrsku nikada nece imati. Gradjani Srbije nece podrzati mentalno bolesne.

Jovanka

pre 5 godina

Nosenje vesala oslikava prostakluk, jad I bedu tih ljudi.

mica

pre 5 godina

Da se lose zivi zivi se damo reliti nemoral i vlud.Vucis uzdigao pink dobio Mitrivic pare i tera pre Mira Markovic ovo je dno dna sta mi gledamo tucu psovanje seksa pirnogografija cista da li je to normalno.Fuzuuuj nemozes nista da kupis da putujes ode nam mladost u beli svet i sta je to narod zabavlja Miljana koja je bolesna Lunjara koja pokazala nevidhen nemoral a i sada isto po faci joj Marko s....a da li je ti dobri Mitrovicu?Nas interesuje ko su bio pre mire a posle sta bi dokazi za te pare milione nase pa nam onda miralisi fuhhzzj.A vi narode moj jadni ako vam je ovo dibri budite tuba ja odo trceci za Nirvesku da budem gradjanin drugog reda.Fuuuuuuj cime oni nas truju

Sima

pre 5 godina

Niko ne podrzava pretnje, vredjanje, niko ne zeli takvu buducnost, narod ne podrzava takve.

Deki

pre 5 godina

A neka im je zapušio usta, tako i treba da bude.

milojica

pre 5 godina

Opozicija nema sta da ponudi narodu zato i nemaju oko cega da se sloze...

Janko

pre 5 godina

Svaka čast Željku neka oni sačuvaju vešala za sebe!

mrav

pre 5 godina

Nemajo oni plan niti ce ga nekad imati, njihova politika je samo pretnja.

Lazarela

pre 5 godina

Ha ha ha... Mitrovic ih je spustio i zamutio na pravi nacin. U njegovoj sali ima puno istine.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija