• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2019

16:29

DO NOGU POTUKLI OPOZICIJU! Velika pobeda SNS na izborima za Savete MZ u Desiću i Drenovcu!

Politika

DO NOGU POTUKLI OPOZICIJU! Velika pobeda SNS na izborima za Savete MZ u Desiću i Drenovcu!

Podeli vest

Srpska napredna stranka ostvarila je apsolutnu pobedu na juče održanim izborima za Savete Mesnih zajednica u Desiću i Drenovcu, na teritoriji opštine Šabac. Naprednjaci će u Savetima ovih Mesnih zajednica imati svih sedam, odnosno devet mandata, a ova pobeda je utoliko značajnija jer stranka Aleksandra Vučića na prethodnim izborima nije osvojila nijedno mesto u Savetu

Na izborima u MZ Desić od ukupno 193 upisanih birača, glasalo je njih 141, a za kandidate SNS opredelilo se čak 107 građana sa pravom glasa.

U Mesnoj zajednici Drenovac na izbore je izašlo 1094 od 1742 upisana birača, a naprednjacima je poverenje poverilo više od 550 glasača, što je bilo dovoljno za pobedu nad listom koju predvodi Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, aktuelnog gradonačelnika Šapca i koalicionog partnera Dragana Đilasa.

Podsetimo, nakon prethodnih izbora u ove dve Mesne zajednice koji su održani 15. februara 2015, Zelenović je slavodobitno izjavio da je pobeđena politika SNS i da "postoji volja ljudi da upavljaju svojim životima", a da je njegov zadatak kao predstavnika lokalne samouprave, da im pomogne u tome.

To koliko je Zelenović pomogao meštanima MZ Desić i Drenovac, birači su mu pokazali juče, jer njegova koalicija nije osvojila ni jedan jednini mandat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejana

pre 5 godina

U to nismo ni sumnjali! Narod vidi ko se za njih bori....

Boki

pre 5 godina

Još jedan dokaz da narod ne zanimaju prazne priče, već rezultati.

Anastasija

pre 5 godina

Ponosna na stanovnike Drenovca i Desića kao i sve druge koji su dali doprinosa pobedi!Zelenović mora shvatiti napokon da nema i ponovo nema podršku ni u Šapcu a ni u okolini!

Vk

pre 5 godina

Predsednik treba da se obrati naciji preko drzavne televizije objavi ove rezultate u Desicu i Drenovcu.:)

Vns

pre 5 godina

Au pa naprednjaci imaju 103 posto...svaka im čast...

ante franic

pre 5 godina

glupi cetnik s tim ustima odlicno pusi kurac. koji fasisticki idiot i ove novine koje ga podrzavaju. seronja cetnicki treba ga kurcem po celu i onda dobro silovati. cetnik i seronja na kvadrat :) hahaha. silikonska pickica. moze raditi gay pornic s dacicem. :) hahahah. koja stoka. hahaha poserem se na jednog i drugog.

Biljana M

pre 5 godina

Zelenovic je jos pre 3 godine obecao mestanima Drenovca 'Balon halu", dok je on davao izjavu iza njega je bager, vredno, zahvatao kasiku zemlje. Valjda je oznacio pocetak tih radova. Naravno, od hale ni traga, jer Zelenovic slaze cim zine. Narodu je dosta njegovih lazi sto su i jucerasnji izbori pokazali. Za Sns 9 clanova Saveta Mz, a za Zelenovica od mestana Drenovca jedan veliki krompir, to jest nula.

rodoljub

pre 5 godina

????Vi ste baš pukli,kad se bavite savetom MZ...

Malololetnik

pre 5 godina

Kad kažete da je od ukupno 193 upisana birača glasalo njih 141, te da se za kandidate SNS opredelilo se 107 građana sa pravom glasa, znači li to da su glasali i neki koji nisu imali pravo glasa?

Rada

pre 5 godina

Zelenovic moze da prica sta hoce ali je narod rekao svoje

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija