• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2019

22:03

MARKO ĐURIĆ: Jeremić i Đilas pate od Minhauzenovog sindroma!

Politika

MARKO ĐURIĆ: Jeremić i Đilas pate od Minhauzenovog sindroma!

Podeli vest

Bizarno je što se sada na Rezoluciju 1244 pozivaju oni koji su činili sve da ona postane mrtvo slovo na papiru, jer je bila najveća prepreka ostvarivanju njihove politike cementiranja jednostrano proglašene nezavisnosti naše južne pokrajine, saopštio je večeras potpredsednik SNS Marko Ðurić

- Jeremić i Đilas je trebalo da se prisete šta piše u Rezoluciji 1244 pre nego što su udarili granicu između Kosova i Metohije i ostatka Srbije, pre nego što su u našu južnu pokrajinu doveli Euleks, i pre nego što su od Međunarodnog suda pravde zatražili i dobili potvrdu legalnosti jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti - naveo je Ðurić u saopštenju.

Reagujući na saopštenje SzS, u kojme se kaže da "prihvatljivo rešenje kosovskog problema može biti samo u okvirima Ustava Srbije i Rezolucije 1244", Ðurić ističe da ta bljutava igra prerušavanja onih koji su bili i ostali najveći saveznici albanskih separatista, vređa inteligenciju građana i osećanja svakoga kome je Kosovo i Metohija iskreno u srcu.

Predsednik Aleksandar Vučić je za razliku od Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, naviknutih na kombinacije ispod stola, državnik, a ne neko ko pravi privatne dilove. Razgovori sa Tačijem su tajni isto onoliko koliko su tajni i razgovori sa Federikom Mogerini ili bilo kojim svetskim državnikom, naglasio je Ðurić.

Funkcioner SNS kaže da je najpodmuklija laž da su se naš predsednik i Hašim Tači tajno sastajali, i to uostalom negira i Tači, a Jeremić je, ako mu je baš toliko stalo do pune transparentnosti, trebalo da zabeleži za javnost šta je radio po hotelskim sobama sa svojim sponzorom Patrikom Hoom.

Tajno i bez kamera su različite stvari, a o svim razgovorima koji se tiču državnih i nacionalnih interesa, za razliku od njih koji su krili sve, uvek govorimo javno i otvoreno, naveo je Ðurić.

- Naravno da nećemo udovoljiti perverznim zahtevima Jeremića i Đilasa da od visoke politike pravimo rijaliti-šou, iako će sve što se razgovara i dogovara u vezi sa Kosovom i Metohijom ostati zabeleženo za istoriju, kako bi u budućnosti o našim delima u bibliotekama i arhivima mogli da sude neke naredne generacije - kazao je Ðurić.

O delima Jeremića i Đilasa će se, siguran sam, kad-tad suditi u nekim drugim institucijama, zaključio je potpredsednik SNS.

 

JOVANOV: Opozicija bojkotuje građane, ali i građani njih!

 

(VIDEO) VUČIĆ NA TV PINK: Uvek ću da razgovaram sa narodom, ali nikad sa Đilasom, Jeremićem i ostalim lopovima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 5 godina

Vucic ne pravi ni sa kim dilove, kada je u pitanju KiM, a oni koji ga zbog toga prozivaju, brzo zaboravljaju sta su radili, ali narod ne zaboravlja .

Marijana

pre 5 godina

Jeremic i Djilas su dva propala politicara,kojima je samo stalo do fotelje.Godinama su pili krv gradjanima,i sad im je problem sto su gradjani otkacili.Zato su besni i nervozni,pa nose vesala,kao direktnu pretnju gradjanima.Takvima je mesto u psihijatriji.

milica milicic

pre 5 godina

Za vreme Djilasa i Jeremica su postavljene granice na Jarinju, zasto tada nisu vise brinuli o Srbiji i pozivali se na rezoluciju 1244.

slađa

pre 5 godina

Prvo. Predsednik Aleksandar Vučić ne treba da se obazire na Jeremića i Đilasa, jer su oni samo ljubomorni na to što predsednik putuje u Minhen na Dan državnosti, kako bi se borio sa Tačijem, Haradinajem i ostalima za interese Srbije i srpskog naroda. I kako bi se susreo sa omiljenim svetskim političarima. Njemu su građani dali podršku za to. Drugo. predsednik Vučić treba da shvati da Srbija nije njegov život, već su to njegova porodica i uspešna karijera. Zato se ne sme toliko potresati zbog malicioznih komentara koje mu upućuju oni koji su zaista dosta uradili na tome da opljačkaju ovaj narod i izdaju KiM. U svakom slučaju, Srbija će nastaviti da se bori. Na svoj način. Ni SNS ne sme da drži kao taoca predsednika stranke, zbog budućeg rejtinga ili izbora. Možda bi Aleksandar Vučić želeo nešto drugo da radi. Da se bavi visokom diplomatijom i slično.

Jana

pre 5 godina

Jeremic i djilas pate da nam uniste i prodaju zemlju!

mimi

pre 5 godina

djilas i jeremic ce da pocrkaju zbog fotelja ,nisam ovo cudo video nigde,koliko se ponizavaju znaci neverovatno

Goran

pre 5 godina

Jeremić i Đilas slabe pregovaračku poziciju Srbije po pitanju Kosova.

Tina

pre 5 godina

Oni su se uvek zalagali samo za svoje licne interese, interes zemlje ih nikad nije ni zanimao!

Nini

pre 5 godina

Verovatno se nadaju da narod boliuje od alchajmera pa ponovo da okusaju srecu!

Filip

pre 5 godina

Oni pate jedan od drugog,problem ne moze da se resi!""

Boško J

pre 5 godina

Ma oni da su poštovali Rezoluciju 1244, ne bi dozvolili da Kosovo proglasi svoju nezavisnost i da se uspostave granični prelazi na Brnjaku i Jarinju.

Alhemičar

pre 5 godina

Њима двојици минхаузен дође као најближи рођак.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Zar smo spali tako nisko da nam je uslov za nastavak pregovora sano ukidanje taksi, gde je tu SZO, Trepča , vojska Kosova i sl. ?

Tea

pre 5 godina

Oni koji najvise izmisljaju su najvise i muljali

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija