• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

15.02.2019

11:20 >> 11:27

IZ MOSKVE NAM STIGLA SJAJNA VEST ZA DAN DRŽAVNOSTI! Srbija i Rusija zaključile TRI UGOVORA O ISPORUCI ORUŽJA!

Politika

IZ MOSKVE NAM STIGLA SJAJNA VEST ZA DAN DRŽAVNOSTI! Srbija i Rusija zaključile TRI UGOVORA O ISPORUCI ORUŽJA!

Podeli vest

Rusija će isporučiti Srbiji avijacionu tehniku. Ugovor je potpisan za vreme posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, rekao je u intervjuu za Sputnjik direktor za međunarodnu saradnju kompanije „Rosteh" Viktor Kladov

- Ova godina je počela uspešno. Vec´ je potpisan niz sporazuma sa inostranim partnerima, uključujuc´i tri za vreme posete Putina Srbiji - rekao je Kladov.

Odgovarajući na pitanje o nomenklaturi ugovora, on je rekao da se radi o "različitoj tehnici, uključujuc´i avijacionu".

ŠIPTARSKA PLATFORMA! PRIZNANJE KiM, UKIDANJE REZOUCIJE 1244 I SUD ZA SRBE! Lud, luđi, Hradainaj - PRIŠTINA ISMEJALA I AMERE I EU!

Izvor u vojnom sektoru Rusije je saopštio agenciji da se radi o lovcima MiG-29.

U oktobru 2017. godine Rusija je isporučila Srbiji prvih šest lovaca MiG-29.

ITALIJANI SE STIDE, TRAŽE DA RIM POVUČE PRIZNANJE KOSOVA: Odluka pada sutra kada će o tome odlučiti Donji dom parlamenta?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Receno je da ce isporuceni Migovi i one sto smo imali biti podignuti na nivo 4+; gde se stiglo sa tim unapredjenjem ili je izjeo vuk magarca i mi kupili 6 starih aviona za 180 miliona dolara. Bilo bi dobro malo pojasniti trenutno stanje

Saradžogla

pre 5 godina

Davaj avione a za to vreme KO JEBE PRUGE?Preturile se cisterne i uklonjene posle DVE NEDELJE? A pravi železničari sa dobrom HITNOM organizacijom kao nekada rasčistilo bi se za TRI DANA!Za tri dana ...

Sloba

pre 5 godina

Nemorate vase poruke da ofarbate u zuto nismo mi glupi umemo da citamo cak i izmedju redova znamo da je sve mazalica ti ugovori neznace nista jel to oruzje nemozemo do srbije da donesemo kolko im trebalo za 3 stara miga a sta ce za 50

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija