• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.02.2019

22:15

(VIDEO) MONSTRUOZNI ZLOČINI OVK! Haradinaj sekao glave srpskoj deci, bacao u lonce i govorio: EVO, JEDITE KUPUS SA MESOM!

Politika

(VIDEO) MONSTRUOZNI ZLOČINI OVK! Haradinaj sekao glave srpskoj deci, bacao u lonce i govorio: EVO, JEDITE KUPUS SA MESOM!

Podeli vest

Dejan Lučić, publicista i analitičar, istakao je da ne može biti pomirenja sa Šiptarima jer su njihovi lideri počinili monstruozne zločine

- Kako možemo da se pomirimo sa Haradinajem i njegovim saborcima koji su sekli glave deci, bacali ih u lonce sa kupusom i govorili: Evo, jedite kupus sa mesom! - rekao je Lučić.

On je dodao da ne može biti pomirenja između lavova i jelena, između jaganjaca i vukova.

- Mi moramo postati vukovi - rekao je Lučić i dodao - rekao je Lučić.

SMRTNA KAZNA ZA SRBIJU?! Skrivena fusnota u platformi Prištine: Haradinaj traži PENZIJU! DVE MILIJARDE EVRA za borce OVK!

 

BOLESNA ŠIPTARSKA PLATFORMA! Traže da priznamo Kosovo, UKIDANJE REZOUCIJE 1244 I - SUD ZA SRBE! Treba li bolji dokaz da PRIŠTINA NEĆE DOGOVOR!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 5 godina

Bravo genije! Nema pregovora sa zločincima. Prvi uslov je da se skinu takse. Drugi uslov je da se rasformira vojska samozvane države Kosovo. Treći uslov je da se svi zločinci koji trenutno vode samozvanu državu Kosovo izvedu pred lice pravde! A tek onda može da se pregovara i napravi istorijski sporazum.

hag

pre 5 godina

I onda ih bacao lavovima ...Tijanićeva škola? ha ha ha Jebali vi svoje meterešine bolesne...Vi ste bolest današnjeg čovječanstva!

Kosovo

pre 5 godina

Jedi pasulj sa mesom to je reko srpski koljac (pronadji radio slobodna evropa svedok iz Kragujejevca sto ne moze da spava od tog prizora to je istina

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija