• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2019

19:47

(VIDEO) SADA JE SVE JASNO KAO DAN! Hrvati podržavaju opozicione proteste u Beogradu!

Politika

(VIDEO) SADA JE SVE JASNO KAO DAN! Hrvati podržavaju opozicione proteste u Beogradu!

Podeli vest

Više nema dileme, Hrvati su uz srpsku opoziciju i demonstracije koje se iz subote u subotu organizuju u Beogradu i drugim gradovima

Kandidat za predsednika Hrvatske, predsednica malo poznatog "Radničkog fronta" Katarina Peović simpatizer je opozicionih protesta "jedan od pet miliona". O tome svedoči i video snimak koji je objavila na svom Tviteru, a na kom najavljuje dolazak u Beograd.

- Katarina Peović i članovi Radničke fronte putuju danas u Beograd da se pridruže protestima koji se na ulicama Beograda ali i drugih gradova u Srbiji odvijaju već tjednima. RF-a će se pridružiti Levom bloku u znak internacionalističke solidarnosti - navodi se u tvitu iznad video poruke.

Ako je neko do sada i imao dilemu da Hrvati aktivno podržavaju srpsku opoziciju, posle ovog snimka tu dilemu više ne bi trebalo da ima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
markopetrovic

pre 5 godina

Hrvati su uvek bili da u Srbjii vlada haos i bezvlasce

KRALJ PETAR KREŠIMIR IV

pre 5 godina

TI IZ RF SU MARGINALCI, ŠAČICA ULTRALJEVIČARA

Goran

pre 5 godina

Hrvati žele da na vlasti u Srbiji vide poslušnike Zapada.

Miki

pre 5 godina

Nista iznenadjujuce i nista sto bi trebalo da zabrine srpsku javnost.

Milasin

pre 5 godina

Zli,pokvareni i puni mržnje...neka gledaju u svoje dvorište

SS

pre 5 godina

Odlično,odlično,još se najavljuju ustaše da će nam doći u goste.Ako imate mu*da gospodo vratite ih sa granice,ako nemate vi ih dobro smestite u najbolji hotel,vodite na upoznavanje lepota srpskih predela,nahranite i napij te ih dobro,odvedite ih do skupštine malo,kupite im cveće i dostojanstveno posle odvezite kući.To su nam dobre komšije.

Minja

pre 5 godina

Ne kaze se za dzabe:Slican se Slicnom Raduje.Zgrozena sam ponasanjem Opoziiconih Fasista,ali i onih koji podrzavaju ovakvo bahato i nasilno ponasanje.

Ena

pre 5 godina

E, Srbijo sta si docekala? Da Hrvati dolaze da podrzavju proteste I da opet pokusaju da te ruse.

Nikola

pre 5 godina

Ne cudi ni najmanje namera a i delovanje iz Hrvatske, da se nasladjuju i prizeljkuju nemire i probleme u Srbiji. Nikada mi nece biti jasno ,kada ce jednom poceti da se bave sobom a ne komsijama?

slađa

pre 5 godina

Samo su ovi falili. I Kurta i Murta dolaze u Beograd i Srbiju da prosipaju pamet i ideje. Što ne demonstriaju u Zagrebu ili Splitu. Ustaše bi ih pojele za doručak. Neće Srbija više nikoga da oslobađa. Idite u Prištinu sutra pa recite Šiptarima da žive na otetoj teritoriji. Na zločinu protiv Srbije i srpskog naroda.

Nale

pre 5 godina

Najbolje da resavaju svoje probleme u hrvatskoj nego da dizu bunu u Srbiji.Ako smo nekada popustali i dozvoljavai strancima da prave nerede u nasoj zemlji ,sada ne...

Iki

pre 5 godina

Коме сте се продали?! Толико сте јадни!!!

Stanko

pre 5 godina

Hrvati su uvek podrzavali ono stomzoe nastetiti Srbiji. Tako je i ovog puta.

milan lala

pre 5 godina

Na tim prostestima su vecinom antisrpski nastrojene nacionalne manjine koji zive u Srbiji a kako vidimo dolaze da protestuju i iz okruzenja . Nema tu mnogo Srba . Opet bi nacionalne manjine da upravljaju Srbijom kao za vreme bravara Broza.

teodora

pre 5 godina

Strasno, ali nazalost ne iznenadjujuce. Jos samo da opozicionare podrze albanci i svu su tu.

Janko

pre 5 godina

Pa noramlno je da će Hrvati podržavati proteste i opoziciju jer oni i inače podržavaju sve što nije dobro za Srbiju!

Vukasin

pre 5 godina

Naši vaterpolisti su samo hteli da popiju kafu u kafiću u Splitu pa su dobili batine .. Hrvatski političari "prosvjeduju" sa svojima u Beogradu , pa ih niko ne dira ... primećujete razliku ?

Ilija

pre 5 godina

Hrvati ne vole Srbe i zato podrzavaju sve sto Srbiji nece doneti dobro.

Nikoletka

pre 5 godina

Jasno i bezobrazno,opozicija je kod najvecih zlocinaca prema nasojzemlji nasla podrsku,dno su dna , ni na jedna vrata se nece vratiti

Filip

pre 5 godina

Očigledno je Hrvatima krivo pošto smo mi lideri u regionu, i ljubomorni su na uspehe koje niže Srbija

Levi blok

pre 5 godina

1. Radnicka fronta je podrzala Levi blok 2. Levi blok je PROTIV Saveza za Srbiju Poslusajte video i pridruzite se Levom bloku, da menjamo sistem, a ne samo koji tajkun je na vlasti

Maja

pre 5 godina

Cilj jedne interesne grupacije polako se prepoznaje u drustvu koje ima svoje potrebe, svoje zelje, ciljeve na osnovu kojih percepcijski pristupaju realnosti. Bezciljnost i bezidejnost interesa drustva kumulativno se vracaju pojedincima . Sto je suludo.

Natasa

pre 5 godina

Ovakvo ponašanje Hrvata me ne čudi! Nezahvalni su i bezobrazni!

Hrvar

pre 5 godina

Pozdrav komsije, kako ste? Nego da vam kazem da 98% ljudi u hr nema pojma ko je ta sto vam dolazi na protest a isto toliko nema pojma nista o protestima kod vas. Zasto odmah trpate sve u isti kos, dolazi jedna osoba ispred neke ultra ljeve komunisticko-socijalisticke marginalne stranke i vi odma skacete na zadnje noge evo hrvati podrzavaju rusenje vlasti u srbiji. A sto se tice vasih vaterpolista koji su samo htjeli popit kavu..jbg nema to veze sa nacinalnosti, to je jednostavno taj navijacki mentalitet, isto bi prosli i zagrebcani u dinamovim majicama. Proslo ljeto su prebili decka hrvata iz vodica, poslali ga u bolnicu zbog dresa sttutgarta.

seme i pleme

pre 5 godina

Radi li neko na granici ili moze da ulazi ko kako hoce?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija