• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2019

09:50

(VIDEO) I ONI BI DA VODE SRBIJU! Braća Sergej i Bane Trifunović na bahatoj žurki poslali skandaloznu poruku mladima!

Politika

(VIDEO) I ONI BI DA VODE SRBIJU! Braća Sergej i Bane Trifunović na bahatoj žurki poslali skandaloznu poruku mladima!

Podeli vest

Braća Sergej i Branislav Trifunović sinoć su posle neuspelog protesta u centru Beograda organizovali žurku, na kojoj su mladima u Srbiji poslali skandaloznu poruku.


Sergej Trifunović je govoreći prilično nepovezano, poručivao prisutnima na žurki da je on budući predsednik Srbije, sve vreme simulirajući pušenje marihuane.

Moguće da je Trifunović ustvari želeo da predstavi novi politički program Pokreta slobodnih građana, čiji je lider nedavno postao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cece

pre 5 godina

Jel to onaj Sergej što se ujedao sa onim Ilićem oko brze hrane .Stavio čoveku prst u usta,da ga ponizi,a ovaj ga ujeo.

dragan

pre 5 godina

Ovaj se trudi da na svaki način skrene pažnju na sebe.

Mikica

pre 5 godina

Valjda se komentar proveri pre nego sto se pusti.Sta mislis?Ali ,ti da umes da mislis ne bi bio bot.

Laki

pre 5 godina

kako vas nije sramota trifunovici. baš se ponašate kao najobičnije barabe sa ulice. lazete taj narod oko sebe mada mi to sve liči da dokoni ne znaju šta će sami sa sobom u subotu, pa ajde da setamo. pročitala su vas i mala deca. hoćemo da izazove u drugu stranu da izadju i šetaju protiv vas pa da napravite haos na beogradskim ulicama.

Ljube

pre 5 godina

A šta drugo ili lepše može da se očekuje od pijandure i drogoša? Njihovo ponašanje mogu i da razumem, klovnova i budala je uvek bilo i biće uvek ali mi nikako u glavu ne idu (navodno) ozbiljni i ugledni ljudi koji takvog čoveka podržavaju i aplaudiraju mu, šetajući centrrom Beograda za njim ... Mene bi bilo sramota da sam na 100m od njega i na drugoj strani ulice.

Stefan

pre 5 godina

On nikoga nije ubio, za razliku od Babica i Zeljkovog sina.. I nece on voditi Srbiju.. Ovaj sto sad vodi, vidimo kako nam je..

Caca

pre 5 godina

Covek se za*ebava! Odvratni ste koliko sve izvrcete. Fuj, bljak, povrac. Kako mozete da se pogledate u ogledalo?

Anabela

pre 5 godina

Btavo Sergej!!! Pravi covek koji je jedini kadar i sposoban u ovom vremenu da izvede Srbiju na pravi put

Kokorayko

pre 5 godina

Gori od Vučića, ne može da bude. Kako god da okreneš.

Cica

pre 5 godina

Dzaba ste se trudili da ga opljunete. Imate nenormalno malo komentara.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija