• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2019

10:39

PALMA: Kosovo i Tači ostali bez argumenata i "advokata"!

Politika

PALMA: Kosovo i Tači ostali bez argumenata i "advokata"!

Podeli vest

Jučerašnja panel diskusija na Minhenskom bezbednosnom forumu je sve pokazala, na osnovu diskusije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika takozvanog nezavisnog Kosova Hašima Tačija. Tači je izgledao kao okrivljeni koji nema nijedan argument, pa se brani ćutanjem, a odrekli su mu i advokati, odnosno članice u Savetu bezbednosti UN, koje su priznale takozvano nezavisno Kosovo, jer su svi, jednoglasno, u SB UN tražili da Priština povuče takse na robu iz Srbije i BiH, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma

 

- Na pitanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića "pokažite mi gde piše u Briselskom sporazumu da je obaveza Srbije da se ne protivi ulasku Kosova u institucije međunarodne zajednice", Tači je preskočio taj odgovor ćutanjem. Iznenadilo me je što je i Johanes Han ćutao i nije se uključivao u diskusiju. Ćutanje međunarodnih zvaničnika, kao jučerašnje Johanesa Hana, se može protumačiti kao odobravanje, u ovom slučaju stavova predsednika Srbije Aleksandra Vučića - rekao je Marković i dodao:

- Što se tiče 11. godišnjice jednostranog proglašenja nezavisnosti takozvanog Kosova, albanskim vođama na Kosovu, pre svega Tačiju, Haradinaju i Veseljiju, umesto čestitki, treba poslati pozivnice za Sud za ratne zločine - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija