• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2019

15:23

SKANDAL! Kreteni na Tviteru prostački vređali ministra policije Nebojšu Stefanovića!

Politika

SKANDAL! Kreteni na Tviteru prostački vređali ministra policije Nebojšu Stefanovića!

Podeli vest

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova nebojša Stefanović bio je danas meta najodvratnijih prostačkih uvreda na društvenoj mreži Tviter.

Poruka koju je ministar Stefanović postavio u vezi sa migrantskom krizom i odnosom države prema migrantina, bila je povod za sada anonimnim tviterašima da ga napadnu vređajući njegovu suprugu.

- Od početka migrantske krize do danas na teritoriji Republike Srbije registrovano je više od milion migranata. Naša država je reagovala odgovorno, trudeći se da očuva bezbednost naših građana, a ujedno poštujući osnovna ljudska prava migranata - napisao je ministar Stefanović, nakon čega su mu pojedini tviteraši uputili najodvratnije uvrede.

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 5 godina

Ove kao da je Sergej učio kako da pišu na Tviteru.

Miki

pre 5 godina

Svi oni koji su ministru uputili uvrede, nemaju ni trunke dostojanstva, tako se ne razgovara sa svojim neistomisljenicima.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Sramota , čime se služe hejterska opozicija, da li bi tako pisali da neko njima tako vređa porodicu.

Ana

pre 5 godina

Bruka i sramota, treba da odgovaraju za ovakve postupke!

deki

pre 5 godina

Ovo je preslo svaku meru,odmah policija da reaguje.

Iki

pre 5 godina

Шта очекивати од простака!?

Dalibor

pre 5 godina

Kada vredjate neciju porodicu, time govorite o sebi, o tome ko ste, sta ste i koliko vredite, pardon ne vredite. Sram vas bilo, nemate ni trunke postovanja ni stida!

Cane

pre 5 godina

Podhitno uvesti zakon za pretnje na drustvenim mrezama!

Futožan

pre 5 godina

nisam pristalica takve vrste komunikacije ne podržavam nasilje, ali, . . . tako i treba da se desi kad nema zakona i nema ko da pohapsi te budaletine, osudi na humanitarni rad, rebne novčanu kaznu pa da vidim onda ko će se usuditi tako nešto da napiše, ali opet ponavljam, tako nam i treba, neka pišu da su nam majke, žene, sestre, ćerke, ljubavnice i td, kurve, neka nam prete pogubljenjem, neka nam prete da će nam doći na kućnu adresu i neka svo koji treba to da spreče ćute i ništa ne rade, kad nema ko da izmlati tu bagru i reši nekulturu. Neka ćute tužioci, neka ćute sudovi, neka ćuti policija. . .

SS

pre 5 godina

On se balavko musavi još i hvali sa tim milionom ljudi raznih čudi.Pa šta je očekivao ,koje komentare od pravoslavnog naroda,hvalospeve,orden za narod.

mila

pre 5 godina

Bruka i sramota ovakve stvari samo kod nas mogu da se desavaju i da niko nebude kaznjen.

Miki

pre 5 godina

Mamu mu jebem debilsku! Sad svima moramo da damo azil jer smo ih registrovali. Ustaše iz SNS-a prave džamahiriju u Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija