• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.02.2019

19:14

SVEČANOST U AMBASADI RUSIJE: Posle razgovora u Predsedništvu Srbije, Vučić i Dodik na proslavi Dana branilaca otadžbine!

Politika

SVEČANOST U AMBASADI RUSIJE: Posle razgovora u Predsedništvu Srbije, Vučić i Dodik na proslavi Dana branilaca otadžbine!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje večeras proslavi Dana branilaca otadžbine u ambasadi Rusije u Beogradu

Vučić proslavi prisustvuje zajedno sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, s kojim je prethodno razgovarao u Predsedništvu Srbije.

Kako je navedeno u saopštenju dvojica sagovornika su tom prilikom razgovarali "o svim strateškim pitanjima vezanim za opstanak srpskog naroda".

Proslava Dana otadžbine, koju organizuju ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin i izaslanik odbrane pukovnik Andrej Sobakin, počela je intoniranjem ruske i srpske himne.


Svečanosti prisustvuju i ministri u Vladi Srbije Aleksandar Vulin, Zoran Ðorđević i Nenad Popović, kao i patrijarh srpski Irinej.

VUČIĆ JE MOJ JEDINI NEPRIJATELJ! Šiptar Kadri Veselji priznao ko je glavna smetnja lažnoj državi Kosovo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gordana

pre 5 godina

Srpsko-rusko prijateljstvo postoji od davnina i trajaće zauvek.

slađa

pre 5 godina

Čestitke za veliki praznik Ruskoj Federaciji.

jana

pre 5 godina

Rusija i Srbija su neraskidiv spoj koje su zajedno nesalomive.

Maja

pre 5 godina

Divno je sto se predsednik nasao na toj svecanosti.

Ivana

pre 5 godina

Obostrano postovanje Srbije i Rusije se dokazuje iz dana u dan!

Darko

pre 5 godina

Ovu tradicionalno dobru saradnju sa Rusijom treba produbiti koliko god je moguce jer je ovakve prijatelje, prave i iskrene prijatelje tesko imati danas.

Ana

pre 5 godina

Saradnja Srbije i Rusije napreduje iz dana u dan. Imamo jako i stabilno prijateljstvo

miki

pre 5 godina

Čast je biti prisutan otvaranju svečanosti u ambasadi Rusije!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija