• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.02.2019

22:45 >> 22:47

ZMIJA BI DA KOSOVO PROŠIRI NA JUG SRBIJE! Ahmeti otkrio da Tači traži pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca!

Politika

ZMIJA BI DA KOSOVO PROŠIRI NA JUG SRBIJE! Ahmeti otkrio da Tači traži pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca!

Podeli vest

Kopredsedavajući pregovaračkog tima lažne države Kosovo za dijalog sa Srbijom, Špend Ahmeti potvrdio je da je kosovski predsednik Hašim Tači zatražio od tima da u platformu za dijalog uključi rezoluciju za pridruživanje Preševa, Medveđe i Bujanovca Kosovu

Predsednik Tači je juče izjavio da će kosovska Skupština predložiti nacrt rezolucije o pridruživanju tih opština Kosovu, prenela je "Gazeta blic".

Ahmeti je rekao da ne zna razlog zašto u ovom periodu postoji zahtev da se glasa o takvoj rezoluciji u Skupštini, ali kako je rekao, politički subjekti će odlučivati o tome.

ČEPURIN OTKRIO NAJMOĆNIJE RUSKO I SRPSKO ORUŽJE! Da se naši neprijatelji ne muče, reći ćemo im - TO JE HRABROST!

On je dodao i da ne zna kada će se održati sednica na kojoj bi se glasalo o platformi za dijalog, ali je njegova opoziciona Socijaldemokratska partija, kako je rekao, spremna da iduće sedmice ide na takvu sednicu parlamenta.

MOGERINI, NA ČEMU SI TI?! SAMO TI VIDIŠ DA PRIŠTINA HOĆE DIL SA SRBIJOM! Šefica EU diplomatije šokirala Balkan!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailiovic

pre 5 godina

Preševo, Medveđe i Bujanovac je centralna Srbija a Kosovo i Metohija je juzna Srbija

SS

pre 5 godina

Oni teraju po svome,traži će i Niš na kraju dok naši ćute na njihove želje i zapeli su samo na skidanje taksi,umesto da im stanu već jednom nogom za vrat.Vreme je da se g*vna pregaze,inače stižu do srca šumadije.Ne za*ebavaj te se više,rešavaj te to,vraćaj te KiM pa makar nekome i dupe dali za to.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija