• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2019

14:12

ALEKSANDAR MARKOVIĆ: "Pristalice Ðilasa i Jeremića su nasilnici i prostaci"

Politika

ALEKSANDAR MARKOVIĆ: "Pristalice Ðilasa i Jeremića su nasilnici i prostaci"

Podeli vest

Porodica ministra unutrašnjih posova Nebojše Stefanovića, supruga i maloletna kćerka, bila je izložena napadima na društvenim mrežama, a sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković poziva nadležne državne organe da pronađu ljude koji stoje iza tih, kako kaže, nimalo bezazlenih uvreda

- Ovakve stvari ne smeju biti dopuštene u našem društvu, a na javnost apelujem da konačno shvati da su pristalice Ðilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza nasilnici i da je njihov kontraargument prostakluk - kaže Marković, navodi se u saopštenju SNS. 

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ NA PINKU: Potpuno šizofrena politika koju vode Đilas i Jeremić!


Iza tih napada stoje ljudi koji nemaju argumente, ni hrabrost pa se zato kriju iza psudonima, navodi Marković. Prema njegovim rečima, napadi koji je porodica Stefanovića bila izložena na društvenim mrežama su monstruozni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragana

pre 5 godina

Jesu, svi su isti pod kalup, nasilni i prosti.

Marko

pre 5 godina

Politika Saveza za Srbiju je politika nasilja i mržnje.

aca

pre 5 godina

Umesto šetnje i mržnje,bolje bi bilo da pokažu pametan program i lepe vizije Srbije u budućnosti,To narod želi da čuje.Takav put im podiže rejting kao stranci,a ne put mržnje i vređanja po kojim u zadnje vreme šetaju.

Ana

pre 5 godina

Pa slicni se pronalaze,kakvi su im lideri takve i pristalice.

Janko

pre 5 godina

Od njih me više ništa ne može iznenaditi s obzirom na to kakvi bolesnici ih sve podržavaju!

Iva

pre 5 godina

Ne moze iver dalje od klade da padne! Nasilnike, izdajnike zemlje i lopove mogu da podrzavaju samo takvi poput njih! Intelektualce, patrijahalno vaspitane i postene ljude koji zive od svog rada i truda u njihovim redicima ne mozete naci!!!

Mare

pre 5 godina

Kakve su im vodje takve su im i pristalice, kad su vodje prostaci ni pristalice ne mogu biti bolje.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija