• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2019

19:28

ALEKSANDAR VULIN: Ðilas neće na izbore, jer ga ne zanima mišljenje građana Srbije, ali bi zato makedonski scenario!

Politika

ALEKSANDAR VULIN: Ðilas neće na izbore, jer ga ne zanima mišljenje građana Srbije, ali bi zato makedonski scenario!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Dragan Ðilas uporno preti Srbiji makedonskim scenarijem i "6. oktobrom", jer mu, valjda, 5. oktobar, paljenje Skupštine Srbije i prebijanje neistomišljenika nisu bili dovoljni

- Ðilas neće da izađe na izbore, čak ni redovne, jer ga ne zanima mišljenje građana Srbije, ali bi zato makedonski scenario u Srbiji i da se građani više nikada ništa ne pitaju - naveo je Vulin u pisanoj izjavi povodom intervuja koji je Ðilas dao za makedonsku televiziju.

ALEKSANDAR ANTIĆ: Samo u Srbiji opozicija beži od izbora
 

Dodao je da je makedonski scenario normalna stvar svakom ko neće na izbore, već hoće vlast silom i nasiljem, po svaku cenu. 

Foto: Informer

 

Prema njegovim rečima, Ðilas je ljut na građane, jer ga oni neće na svom čelu, “pa sada od Brisela i Berlina, pa preko Severne Makedonije pljuje i ponižava svoju državu”.

- Ðilasu Srbija baš ništa ne znači ako nije na vlasti i ako ne može da nastavi da reketira medije i javna preduzeća i da uvećava lično bogatstvo - ocenio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Zanima njega mišljenje građana, ali se plaši, jer će opet da doživi transfer blama.

caca

pre 5 godina

Djilas bezi od izbora kao djavo od krsta!Nesme narodu na oci da izadje,jer je taj stti narod pokrao i upropastio!!!!

Tara

pre 5 godina

Djilasa nikad nije bilo briga za narod, samo ga je zanimalo da ostvari sopstvene interese i ciljeve koji bi samo nanosili stetu Srbiji, prevarant najobicniji..!

ivana

pre 5 godina

Opozicija nema hrabrosti da izadje na izbore jer znaju da ne bi dobili veliki procenat. Mislim da je narod shvatio ko su oni dok su bili na vlasti

slađa

pre 5 godina

Niko dobronameran ne može da priželjkuje u svojoj zemlji nestabilnost ili neki nasilni scenario. Ta opcija otpada. Samo se izborima sve dileme rešavaju, ako uopšte postoje. A reklo bi se da građani sve više razumeju da ih neozbiljni političari, političari u pokušaju, poput Đilasa, neće odvesti nikuda i neće rešiti njihove probleme. Srbija je sa predsednikom Vučićem i njegovom miroljubivom politikom pouzdan partner, dobronameran sagovornik i poštovana u celom svetu. Niko to ne može da ospori. Srbija se interesuje za sve probleme koji muče njeno drušvo i rešava ih po prioritetima. Ali ništa se ne može rešiti odjednom. Sve ima neki svoj red. Mnogo toga smo dobili u nasleđe kao okoštali poredak koji sada treba preoblikovati i dovesti do nivoa koji bi odgovarao nekom, kako našem autentičnom, ali isto tako i svetskom sistemu vrednosti. Čak se ne bih vezivala isključivo za evropski sistem, jer je i on umnogome prevaziđen. Išla bih na univerzalne ciljeve i vrednosne kategorije koje je čovečanstvo ucrtalo u svoje mape nakon dva velika svetska rata.

Mašnica

pre 5 godina

Đilas je pukao, šta ima on da traži na izborima?

niki

pre 5 godina

Jedno su Djilasove zelje,volja naroda je drugacija

Mina

pre 5 godina

Djilas je jasno dokazao da ne zeli dobro gradjanima.Njega ne zanima,misljenje gradjana.Kao i uvek gleda,samo svoju korist.Osudjujem ovakvo ponasanje,i znam da su se gradjani opametili,naucili lekciju,i da nece podrzati opoziciju.

Davor

pre 5 godina

Pa da ima poršku naroda, ne bi organizovao kojekakve miniskulne proteste ...

Nikola

pre 5 godina

Đilasa je uvek zanimala zarada,novac,fotelja,a ne probleni građana

Ana

pre 5 godina

Ma kakav makedonski scenario pa njima se i protesti osipaju.Pucaju oni polako.

Nina

pre 5 godina

On je svestan toga da nema sanse da dobije izbore!!

Goran

pre 5 godina

Taj film po makedonskom scenariju nece da gleda.

maja

pre 5 godina

Narod na izborima iskazuje svoju volju a Djilasa ne zeli i to dokazuje...zato njemu izbori ne odgovaraju

Nikola

pre 5 godina

Nravno da nece izbore, jer zna jako dobro da ih nece i ne moze dobiti, da mu narod ne veruje. Ako ikako moze bez izbora da vlada to bi bilo idelano.. samo ne znam sta bi uradio za gradjane? Verovatno isto sto je radio i dok je bio vlast.. lagao,krao,prisvajao i pljackao

nikolina

pre 5 godina

Srbija nikada nece doziveti makedonski scenario.

Gaga

pre 5 godina

Zna Lignjoslav da ga narod ni u ludilu ne bi birao, zato i nece na izbore. On bi ako moze na silu d aprigrabi fotelju! Sramota, sta radi!

markopetrovic

pre 5 godina

On zeli samo nasilje i da izbiju neredi ne zanima njega Srbija ni gradjani Srbije

Milica Milicic

pre 5 godina

Djilas bi protivno volji gradjana Srbije da dodje na vlast, nece moci,u demokratskoj Srbiji vlast se osvaja na izborima podrskom vecine gradjana.

SS

pre 5 godina

Ama julovcu Vuline,mani se Đilasa nego strateški razmišljaj o KiM ako imaš sa čime,jer ovi šipci dole ne miruju i ne razmišljaju između sebe šta ko od njih radi i hoće,već samo jedno,da otmu KiM i proteraju ono malo Srba,zar ne vidi te.

Mitar Odović

pre 5 godina

Kako da ide na izbore kada zna da će doživeti pravi fijasko.

Nikoletka

pre 5 godina

E pa nece izbeci izbore i Srbija nije Makedonija,taj scenario u takvoj reziji nece gledati.

una

pre 5 godina

Đilas zeli samo da promovise sebe, ali nazalost na svoju stetu i svohe drzave.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija