• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.02.2019

23:00

POPADIĆ POTVRDIO: Napadnuti radnici Gradske čistoće!

Politika

POPADIĆ POTVRDIO: Napadnuti radnici Gradske čistoće!

Podeli vest

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić potvrdio je informacije da su radnici ovog preduzeća napadnuti večeras posle protesta

- Radnici JKP Gradska čistoća u okviru svojih redovnih aktivnosti uklanjaju otpad sa javnih i saobraćajnih površina posle održavanja javnih skupova. Tokom večerašnjih aktivnosti na čišćenju Terazijskog tunela od otpada koji su učesnici skupa ostavili i nalepnica kojima su zidovi tunela bili izlepljeni dogodio se incident. Oko 20.30 časova grupa od pedesetak nepoznatih lica napala je radnike JKP Gradska čistoća koji su čistili tunela - rekao je Popadić u izjavi za Tanjug.

Kako je naveo, ova nepoznata lica su fizički i verbalno vređala i napadala radnike, otela im sredstva za čišćenje, šutirala vozila i lepila ih nalepnicama.

(FOTO) DA LI JE OVO OPOZICIONA DEMOKRATIJA?! Vesić: Đilasove pristalice napale radnike čistoće u tunelu!

 

- Radnici našeg preduzeća decenijama čiste Beograd posle javnih skupova, jer je njihov posao da Beograd bude čist. Nikada se do sada nije desilo da ih bilo ko napadne i maltretira od učesnika bilo kog političkog skupa - istakao je Popadić.

On je najoštrije osudio večerašnji napad i izneo očekivanje da će svi koji su napali radnike JKP Gradska čistoća da odgovaraju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija