• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2019

13:09

ŽUTI ŠLJAM! Član GO DS rugao se ratnom vojnom invalidu koji je ostao slep braneći Srbiju!

Politika

ŽUTI ŠLJAM! Član GO DS rugao se ratnom vojnom invalidu koji je ostao slep braneći Srbiju!

Podeli vest

Srozavanje predstavnika raspale srpske opozicije ne prestaje. Posle prostačkog vređanja žena, tek rođene dece, pozivanja na vešanje i napada na radnike Gradske čistoće, Đilasovi sledbenici se rugaju i ratnim vojnim invalidima?!?


Član Glavnog odbora Demokratske stranke Nemanja Živić besramno se na tviteru rugao ratnom vojnom invalidu Zoranu Milanoviću koji je izgubio vid braneći državu?!? A Milanovićev jedini "greh" je što se juče u Aleksandrovcu pozdravio i zagrlio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, Milanović, rodom iz Latkovca, u blizini Aleksandrovca, izrazio je želju da upozna predsednika Vučića, i tom prilikom predao mu je pismo, koje je napisala njegova supruga.

(FOTO) ŽELEO JE DA UPOZNA PREDSEDNIKA! Dirljiv sustret Vučića i vojnog invalida!

Milanović, koji je tokom ratova devedesetih bio na ratištu u Hrvatskoj, predsedniku je ispričao kako je i gde izgubio vid, a Vučić mu je zahvalio što je branio srpski narod.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zmaj od Sipova

pre 5 godina

zuti jesu pravi sljam, da se obracunavaju pistoljima u AMSS , u takvoj uglednoj ustanovi !

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Stvarno su ološ - ne samo oni iz Demokratske stranke, već svi iz opozicije a i svi oni koji ih podržavaju (na protestima i na izborima).

slađa

pre 5 godina

Demokratska stranka, ako još uvek postoji, da uputi izvinjenje zbog ove teške uvrede na tviteru upućene ratnom vojnom invalidu, Zoranu Milanovću, koji je izgubio vid braneći srpski narod, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću. Ne zaboravite da ostanete pre svega civilizovana ljudska bića.

Stanojko

pre 5 godina

Da mu placaju ne bi se ovako posrao sebi u usta .Govnetu smesno sto je neko izgubio oci da bi on mogao da jede govna danas.

Milos

pre 5 godina

Olosi samo ste jaki,ovako preko drustvenih mreza,a mani ste od makovog zrna.Nesme te u kuci da cujete,zna se ko tamo nosi pantalone gospodje.Kako bih volio da se sa svim ovim jakocima sretnem u cetiri oka,da im pokazem put do kuce gde ih cekaju gazdarice.

mikabg

pre 5 godina

Doticnom "gospodinu" bih prvo preporucio da procita pripovetku "Sve ce to narod pozlatiti", a onda dobro razmisli sta je napisao!?

ddd

pre 5 godina

Morbidno i bolesno da opozicioni olosi ne mogu od mrznje da imaju nista ljudskog u sebi

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija