• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

26.02.2019

12:32

DMITROVIĆ RAZVALIO ŽESTOKU POLITIČKU ŠAMARČINU BOŠKU, JEREMIĆU I ĐILASU: Gledali smo "vašu Srbiju" punih 12 godina, IZVINJAVALA SE I DODVORAVALA KOME JE STIGLA!

Politika

DMITROVIĆ RAZVALIO ŽESTOKU POLITIČKU ŠAMARČINU BOŠKU, JEREMIĆU I ĐILASU: Gledali smo "vašu Srbiju" punih 12 godina, IZVINJAVALA SE I DODVORAVALA KOME JE STIGLA!

Podeli vest

Bivši glavni i odgovorni urednik Večernjih Novosti Ratko Dmitrović, javno je uputio ptanje Bošku Ovradoviću, Vuu Jeremiću i Draganu Đilasu da li je ona Srbija koju obećavaju ista ona koja se pod njihovom vlašću 12 godina savijala i izvinjavala

Ugledni novinar je, reagujući na poslednje nastupe pripadnika opozicije na protestima, u kojima se poziva na izvinjavanje Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima, priziva nezavisna Vojvodina i na sve moguće načine pljuje Srbija i čitav srpski narod, na svom tviter nalogu napisao:

- Da li su Daško Milinović (na twiteru Zapad Todorović) Nedim Sejdinović, Milojko Pantić...vesnici SRB koju obećavate, koja treba da pobedi? Pa, ta Srbija je već viđena. Gledali smo je punih 12 godina. Izvinjavala se i dodvoravala kome je stigla. I šta smo dobili, kako smo prošli?

Foto: Tanjug

Žešću političku šamarčinu nije mogao da im opali.

KORISTI SVAKU PRILIKU ZA PROZIVKU! Nedim Sejdinović uporedio Dačića sa Gebelsom

 

(VIDEO) PROKLJUČALO OPOZICIONO LUDILO U PANČEVU! Autonomašica otkrila prljave planove Đilasa, Boška i Jeremića, a Milojko Pantić PODIVLJAO OD MRŽNJE I URLAO U DELIRIJUMU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jedan od najboljih novinaqra u

pre 5 godina

.....izuzetan intelektualac, patriota, obrazovan , obavesten iznad proseka, sa izvanrednim osecajam kako se stvari razvijaju, i o mogucoj perspektivi, uvek je bio u pravu i u dlaku precizno - prognozirao!

Nina

pre 5 godina

Srbija jos uvek ne moze da se oporavi od njih i njihovih dela!

Mia

pre 5 godina

Nagledao se i narod...i ne zeli vise ocima da vas vidi...

Iki

pre 5 godina

Жутима би било боље да ћуте и да нас не подсећају шта су све урадили за 12 година!

Sasa

pre 5 godina

Djilasova i Jeremiceva nesposobnost i zelja za novcem skupo nas je kostala.

Lili

pre 5 godina

Vrlo dobro pamtimo Srbiju kada je Opozicija bila na vlasti,tako da je suvisno bilo sta reci...samo moze da se kaze neponovilo se vise nikada

Bojan

pre 5 godina

Da klečimo, molimo i dodvoravo se nećemo nikada više ! Srbija je danas zemlja vredna poštovanja, ugledna i priznata u međunarodnim krugovima, Ima onih kojima to smeta, ali će morati da prihvate realnost kad-tad.

Maja

pre 5 godina

Volja gradjana,je da se bahati opozicionari ne vrate na vlast.Nasilnici ne zasluzuju da vladaju Srbijom.Prvenstveno osudjujem takvo ponasanje.Smatram da su zaista preterali.

Jovana

pre 5 godina

Opoziciju jedino interesuje lični interes, njih Srbija ne interesuje ni pod tačkom razno.

Jasna

pre 5 godina

Jeremica i Djilasa treba da bude sramota zbog ovakvog ponasanja.

Rajko

pre 5 godina

Đilas, Boško i Jeremić se dodvoravaju Zapadu ne bi li dobili njihovu podršku za dolazak na vlast.

Milojko

pre 5 godina

Sadašnja vlast na čelu sa predsednikom Vučićem samo želi da se sve mirnim putem reši bez sukoba.A to je za pohvalu i to su svi pozdravili.Sve probleme treba rešavati za stolom a ne sukobom.

tale

pre 5 godina

Srbija više nikada nikome ne sme da se izvinjava, mi smo častan narod. Ne izvinjavaju se ni Hrvati, ni Slovenci ni Crnogorci ni ovi iz Prištine, a svi poštovaniji od nas. Dakle....nikome

Lejla

pre 5 godina

Gospodin Dmitrov je sve lepo rekao.Nemam sta da dodam

caca

pre 5 godina

Njihovo vreme je odavno proslo,ali oni jos uvek zive u toj njihovoj proslosti!!!!Nemogu da shvate da da Srbija sada ide u bolju buducnost,ali ne sa njima!!!!

Ljubiša

pre 5 godina

Svaki normalan građanin Srbije to odavno zna i govori ... Briga njih za Srbiju i narod, prodali bi nas NATO i zapadu za šaku dolara na računima na Kajmanskim ostrvima.

Tanja

pre 5 godina

Srbija ne želi da se vrati ono vreme kada je vlada ova pozicija

Ljubo

pre 5 godina

Sve je u pravu za opoziciju dok je bila na vlasti ,zao mi je sto su ostali ne kaznjeni vec su mnogi nagradjeni .I to je ono sto kao prvo pokazuje da i ova vlast nije puno bolja .Daleko je Srbija i Srbin od bolje buducnosti ,verujte .

bojan

pre 5 godina

Bitno je da su oni tada pinili sopstvene dzepove.

Jovanka

pre 5 godina

Opozicija je vladala 12 godina. To su ljudi bez integriteta i nismo ni mogli da ocekujemo da ostvare integritet drzave.

Mile

pre 5 godina

Sto bi se narodski reklo " svaka mu je na mestu". Samo mi nije jasno kako ovi iz zute bande mogu da se pojave na televiziji kada svi znamo kakvi su i sta su. Kako ih nije sramota da oni pricaju o pravdi i postenju?

Davor

pre 5 godina

Bravo Dmitrovicu! Ne da smo samo punih 12 godina gledali njihovu vladavinu, nego smo ziveli bedan zivot koji su nam oni nametnuli tih godina I jos uvek trpimo posledice tog njihovog lopovluka! Ne ponovilo se vise u zemlji Srbiji.

Mašnica

pre 5 godina

Srbija koju nudi opozicija je već viđena i repriza nije potrebna.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija