• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

28.02.2019

13:12

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilas i Jeremić se Zakona o poreklu imovine plaše kao đavo od krsta!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilas i Jeremić se Zakona o poreklu imovine plaše kao đavo od krsta!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je gostujući na TV Pink da Zakon o poreklu imovine može da bude donet samo dok je Aleksandar Vučić na vlasti, jer on jedini, za razliku od Đilasa i Jeremića, nema razloga da se plaši

 

- Njih nema ni nekoliko hiljada u Beogradu, a kamo li u ostalim gradovima. Protesti opozicije su propali! Oni su bez ideje i politike, i na demokratskim izborima nikada neće osvojiti vlast. Ne mogu da otvore ni jednu veliku aferu, ništa nisu uspeli da pronađu – tvrdi Vučićević, ističući da je cilj protesta da se predsedniku Vučiću “smesti neka afera”.

- Njihov najveći problem je što je predesednik Vučić sposobniji od svih njih. Ja bih baš mogao da pričam o njihovim sumljivim poslovima i aferama – objašnjava urednik Informera, smatrajući da zbog toga opozicija pokušava da naravi haos u zemlji.

Kako Vučićević kaže, do sada se nije pokazalo ni da je bilo bilo kakve izborne krađe, a prema njegovim rečima, najveći strah opozicije je da izgubi na izborima.

- Prema poslednjim istraživanjima, njih devetoricu je po rejtingu stigao jedan glumac Sergej Trifunović – kaže Vučićević tvrdeći da su to rezultati Nacionalnog demokratskog instituta iz Amerike.

Vučićević takođe ističe da pojedini članovi opozcije ove proteste upoređuje sa 5. oktobrom, što je po uredniku Informera potpuno nezamislivo.

- Kakav 5. oktobar, ovo je 2019. godina. Oni bi da bojkotuju izbore, ali ne bojkotuju skupštinske ćevape. To je gomila ljudi koji bi na silu da otmu vlast – ističe Vučićević, koji se takođe i pita koja je zapravo politika Saveza za Srbiju.

- Pročitao sam i meni tu ništa nije jasno. Jesu li oni za EU ili nisu? Jesu li oni za rešavanje kosovskog pitanja. Ništa oni tamo nisu konkretno rekli – objašnjava Vučićević.

Vučićević takođe kaže da postoje dokazi da je Dragan Đilas u nekoj vrsti dogovora sa Ramušem Haradinajem.

- Saradnica Đilasa i Vuka Jeremića, funkconerka stranke koja je sa njima u koaliciji, uđe u Haradinajevu vladu u ovo trenutku. Dijana Živić je iz neke Samostalne liberalne stranke ili Srpske liberanle stranke sa Kosova i nema nikakav legitimetet. Za nju ne glasa ni 20 rođaka sa KiM. To je čist dokaz da su oni u kolaciji sa Ramušem Haradinajem i da je na žalost Haradinaj jedan od tih pet miliona. Ta Dijana Živić šeta po Gračanici – objašnjava Vučićević, ističući da je “njihova politika stala u mržnju prema predesniku Vučiću”.

Foto: Printscreen TV Pink

Vučićević takođe smatra da ukoliko se u Srbiji uvede Zakon o poreklu imovine, to će se dogoditi jedino dok je Aleksandar Vučić na vlasti.

- Vučić jedini može da uvede ovaj Zakon, jer se on jedini i ne plaši da se zna o njegovoj imovini. Protiv tog zakona se bune čak i u SNS-u i u SPS-u, a da ne govorim o Đilasu ili Jeremiću – kaže on.

Vučićević je takođe rekao da je Informer u saradnji sa još nekim medijima došao do nekih saznanja o poreklu imovine određenih političara.

- Određena grupa istraživačkih novinara, više meseci je istraživala koliko i šta je radio Dragan Đilas u Češkoj pre nego što je ušao u politiku 2004. i 2005. godine. Došli smo do frapantnih informacija. To su javni podaci. Đilas je tada u Češkoj zaradio oko 100.000 evra. Objavićemo precizne podatke i javnost će biti šokirana – tvrdi Vučićević. Objašnjavajući da je Đilas imao dve i po firme, a ukupni prihod je prema Vučićeviću iznosio oko 100.000 evra.

- On je sada ne zna šta ima. Kada je ušao u politku rekao je da ima oko 70.000 evra, da ima kuću na ženino ime, da ima stan u Beogradu i polovan automobile. Desetak godina na vlasti on prijavljuje imovinu vrednu 25 miliona evra – rekao je Vučićević.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nadica

pre 5 godina

Plase se jer su mutnim putem stekli sve sto imaju.

vlah alija

pre 5 godina

e da su imali tetku u canadi kao ministar vulin nebi se plasili ili kakvo koferce da su dobili od likova zvani banana i slicno onda bi mogli kao ministar dacic da se osecaju sigurno ,ajde bre budite posteni pa ih sve navedite a ne samo lopove iz opozicije jer ih ima i u vlasti al to ignorisete

Vesna

pre 5 godina

E, bas se pitam zbog čega se plaše zakona o poreklu imovine Đilas i Jeremić?

MINJA

pre 5 godina

Neka svako odgovara i snosi sankcije za sva nedela koja su počinili dak su bili na vlasti.

Marko

pre 5 godina

Na vlasti je vec 7godina,sto nije doneo zakon o poreklu imovine,narocito sto sam kazes da se opozicija toga plasi i da bi islo u njegovu korist?

Paja

pre 5 godina

Nije taj zakon o poreklu imovine doneo jer i u svojim SNS redovima ima lopove koji kradu na sve strane i oni koče tako nešto. Ako krene redom da hapsi i SNS kadrove zbog lopovluka istog trena ti isti će se udružiti protiv njega i AV će izgubiti većinu.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Oni prvi i trebaju da odgovaraju i da im se ispita poreklo imovine.

Marcco

pre 5 godina

Pa Đilas je prvi koji neće hteti da izađe na prevremene a ni na redovne izbore. Ne zbog "slobode štampe" koju stalno pominje već zato što nije lud da spuca pare koje ne može da udesetostruči kroz vlast.

Dario

pre 5 godina

a za deceniju vlasti svasta se naslo u njihovom posedu i jos neprijavljeno agenciji za borbu protiv korupcije.

Jelena

pre 5 godina

Zato jednostavno jedva cekamo da se taj zakon usvoji.

Vlada

pre 5 godina

Imaju itekako razloga Đilas i Jeremić da se plaše zakona o poreklu imovine.

anatodorovic

pre 5 godina

Djilas treba da odgovara za sve svoje lazi i lopovluke.

VEKI

pre 5 godina

Ova vlast kada je došla pre 7 godina je trebalo da donese ovaj Zakon jer je obećala narod i nije to učinila. Sada je prašina ohho legla i ništa se ne vidi, i kaže da će se gledati 10 godina unazad, a već je prošlo 7...

zoran miljkovic

pre 5 godina

Ова дворска луда,не зна да је ВУК ЈЕРЕМИЋ РУСКИ човек и човек који је подметнут опозицији да у случају пада ВУЧИЋА он постане ПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ. Али овај народ није тако глуп,па ће пре гласати ВУЧИЋА него све ове ИДИОТЕ из опозиције НАВОДНЕ,бар је паметнији и лепши и боље васпитан,од ових БАШИБОЗЛУКА. Али му замерам,опет погрешну страну,а можда је проценио да мора.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Her Gebels Vučićeviću, da li si gledao emisiju o Mariji Lukić i o onom seksualnom napasniku Jutki na Prvoj, piši o tom ako si hrabar,i ako zaštinik pravde, zaštitnik Gordane Uzelac i drugih žena, budi već jednom novinar istine i samo istine. Misli o tome i vodi računa da ne ispaštaš ti (što me baš briga) nego i tvoji najbliži je BOG sve vidi. Ne bi bio prvi novinar koji bi bio kažnjen pod Boga za sve ono što je iznosio laži, klevete i sl.

Zuga

pre 5 godina

Pa gospodine novinaru. Nemogu da shvatim da celog zivota kritikujes, napadas, pitas i odgovaras. Zasto ne smes da kao pravo musko izades na crtu sa ljudima koje ogovaras. Naprimer na pinku tako zaklapusas vices osudujes da je strasno gledati. Ili zasto onaj sa pinka ciji si gost nezovne sutradan one sto napadas . Ali jok jer bi se videlo da lazes

mimi

pre 5 godina

pa njih taj zakon i plasi djilasa i jeremiju,ako pocne da se ispituje poreklo imovine nema im pomoci,zato njima odgovara nered

Aba

pre 5 godina

Zašto ih ne procesuiraju...ti Vučicevicu postajes jako sporan poreklom i identitetom...ti se oglasavas iz Prištine .Nije je to dobro!

Milica Milicic

pre 5 godina

Naravno da se plase kad ne mogu da dokazu poreklo imovine kojom raspolazu, retko ko se za kratko vreme obogati na posten nacin.

Vns

pre 5 godina

DJV nije bilo tri dana na Pinku...ja se već zabrinuo....nastavlja se pljuvačina

AleksMache

pre 5 godina

Pa zato što imaju sigurno neku nasleđenu imovinu neprocenjive vrednosti od tetke!

Dani

pre 5 godina

Ko poszeno radi nema cega da se plasi!! Sto nije njihov slucaj!

mita

pre 5 godina

Naravno da se plaše zakona o imovini kad su sve što su mogli nelegalno prisvojili.Doći će vreme kada će morati da izađu pred lice pravde!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija