• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2019

21:59

VESIĆ: Imovina pripada građanima, a ne Đilasovoj hordi koja bi da je uništava!

Politika

VESIĆ: Imovina pripada građanima, a ne Đilasovoj hordi koja bi da je uništava!

Podeli vest

Na večerašnjim protestima šetači su ponovo pokušali da izlepe Terazijski tunel, ali ovoga puta im to nije pošlo za rukom pošto je Grad zaštitio imovinu koja pripada građanima

Ova situacija iznervirala je predstavnike opozicije i organizatore protesta, pa su vlast nazvali bahatom.

PA OVI ĐILASOVCI SU KOMPLETNI IDIOTI! Krive vlast što štiti narodnu imovinu!

 

Ovim povodom na svom profilu na Fejsbuku oglasio se i zamenik gradonačelnika Goran Vesić:

- Кako Đilasovi huligani koji su prošle nedelje napadali radnike Gradske čistoće zajedno sa svojim medijima žale zato što večeras nisu uspeli da unište Terazijski tunel! I još nazivaju “bahatošću” kada Grad zaštiti gradsku imovinu, koja pripada građanima, od Đilasovih hordi koje bi da je uništavaju. Stvarno im se izvinjavamo jer smo ih sprečili da unište javnu svojinu. Zato su Đilasovi huligani bes iskalili na privatnim automobilima građana. Baš junački - napisao je Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zorica

pre 5 godina

Djilasovi huligani treba da se stide kad god izgovore da cvole svoj grad i svoju zemlju! Jel ljubav rusenje i oblepljivanje fasada? Bruka!

slađa

pre 5 godina

Ako je neko uništavao i prvatnu svojinu tokom protesta, za to treba da odgovaraju organizatori. Neverovatno je kako je pojedincma krivo zato što nisu uspeli u naumu da se ponašaju destruktivno. A protest je navodno građanski i protiv nasilja.

lana

pre 5 godina

Imovina grada se ne sme unistavati,to moraju da shvate

Mašnica

pre 5 godina

Niko nema pravo da uništava javnu imovinu zarad ličnog hira.

Olivera

pre 5 godina

Malo im je što nam zatvaraju ulice, prave gužvu u saobraćaju, duvaju u pištaljke, lupaju po gradu, a sada još i da ruže grad. Neka se bore rečima i argumentima, koje nemaju, pa sada njihovu nervozu i gubitak strpljenja treba da građani osete. Beograd je naš glavni grad, a to znači svih nas koji žive u Srbiji, niti je samo Đilasov, Miškovićev,Borkov, Jeremićev, svidelo vam se to ili ne, i ne odobravam takvo ponašanje, bilo ko da je u pitanju.

GOGO

pre 5 godina

Tuzni postaju ti njihovi protesti. Unistavati imovinu, lepiti, nositi vesala.. Nikom to nije potrebno. Verujem da gradjanima postaje sve muslcnije da gledaju te tuzne skupove

Igor

pre 5 godina

Baš je pametno to što su uradili. Mislim da je baš glupo da Djikijevi huligani uništavaju grad, zbog svog "nezadovoljstva"!

milan306

pre 5 godina

Đilas i njemu slično su navikli da uništavaju sve

Daca

pre 5 godina

Huligani koji bi da unistavaju drzavnu imovinu neka razmisle dobro.

Gojko

pre 5 godina

Sramota je da opozicije na ovaj način uništava narodnu imovinu.

Oliva

pre 5 godina

Oni su navikli da unistavaju sto neko gradi.Njima to nista ne znaci osim svog licnog interesa.

Nikoletka

pre 5 godina

Vesic je u pravu,od gradjana vise niko nece otimati

Jasna

pre 5 godina

Djilasovi ljudi znaju samo za bahato ponasanje.

Mile

pre 5 godina

Treba uhapsiti I najstrozije kazniti huligane koji nam unistavaju imovinu I prljaju grad! Isto tako treba kazniti nalogodavce, od njih krece ova farsa!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija