• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2019

08:32

DAČIĆ ZAGRMEO POSLE SKANDALA U KAŠTELIMA: Dosta je bilo šale, PREKINITE ANTISRPSKU KAMPANJU U HRVATSKOJ!

Politika

DAČIĆ ZAGRMEO POSLE SKANDALA U KAŠTELIMA: Dosta je bilo šale, PREKINITE ANTISRPSKU KAMPANJU U HRVATSKOJ!

Podeli vest

Ovo što se dešava u Hrvatskoj dokaz je da su naše ocene o antisrpskoj kampanji u toj zemlji potpuno opravdane, izjavio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić

Komentarišući to što je na karnevalu u Kaštelima simuliran linč srpskih sportista na splitskoj rivi i zapaljana lutka sa likom Milorada Pupovca, Dačić za Novosti kaže da je sve to posledica toga što se, umesto jednoglasne osude, uvek pojavi i neko koji bi da relativizuje nadade i divljanja.

- Ako se iz pokušaja linča vaterpolista Crvene zvezde izrodio skeč za široke narodne mase, treba li da strepimo i da bi "šala" sa spaljivanjem lutke Pupovca mogla da bude generalna proba za nešto što se sprema njemu kao lideru Srba? Zato pozivamo sve hrvatske zvaničnike, na svim nivoima, da ozbiljno shvate svaki incident i napad da Srbe. Dosta su se šalili - rekao je Dačić.

(VIDEO) BACALI VATERPOLISTE ZVEZDE U MORE, SPALILI PUPOVCA! Novi ustaški skandal u Kaštelima kod Splita!

LINTA: Incident u Kaštelima još jedan dokaz srbomržnje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nile

pre 5 godina

Dobro pa kakvi skandali Dačiću pa ne moraš da ih baš tolik ositiš za sve pa bio je to KARNEVAL eto oni slave i uživaju a ti kukaš pa nema smisla čoveče?

Republika Vojvodina

pre 5 godina

HOĆE SVEDOČANSTVO, A NE "SVJEDODžBU": U Subotici nastavu drže na mađarskom i hrvatskom, ali ne i na srpskom jeziku

MEGAPRC

pre 5 godina

Hrvati na karnevalu maškara u Rijeci i Splitu uživaju i zabavljaju se i lepo prcaju Srbe u mozak i pod maskama glume "skok u more u februaru".... KARNEVAL (VIDEO) SRBIJA GRMI ZBOG MAŠKARA: Karnevalska skupina odglumila napad na vaterpoliste Zvezde, ruganje do maksimuma!

Anti

pre 5 godina

Mora tradicija da se drži od 95g na ovamo da pobednici pevaju i slave a gubitnici da kukaju i kmeče i tako do kraja života....

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Zahvaljujem se RTS-u sto moje komentare koji se protive i ne slazu sa onim sto rade ratni zlocinci Haradinaj i Taci vise ne objavljuju. Takodjer komentere u kojima povodom svh zadnjih dogadjaja u hrvatskoj i ovih zadnjih u omiljenim srpskim turistickim destinacijama kao sto su splitska riva, prredvidjam da ce ne nekom buducem karnevali oni 'ko bajage klati Srbi'. Kada se negdje pa i u Srbij zapali americka zastava , znamo svi kako amerika reaguje. Na bolesne hrvatsk sale , na mjestu gdje su samo prije nekolko dana napadnuta trojica srpskih vaterpolista , nas narod to gleda a odobravanjem .

dusant

pre 5 godina

То је фашизам то је усташтво...Оно мора бити побеђено ОРУЖЈЕМ а не апелима...

Smrad

pre 5 godina

Šta se mali Sloba peni pa nije to Srbija. U Hrvatskoj se samo zezaju sa političarima, pa makar oni bili i Srbi

Ludi Milijko

pre 5 godina

Ma da je neukusni i uvredljivo to stoji i 300 Savi i Korana ne mogu ih oprati, ali i da se glas naseg ministra g. Dacica ne cuje dalje od nasih granica i to stoji. Grmeo on ili ne grmeo idto nam se vata, niko nas neslusa van S rbije, mozda ponekad Moskva ali samo kad to njima odgovara....

Vlado

pre 5 godina

Dačiću šta te čudi? RTS je gori od svih njih, zajedno sa HRT na čelu, samo pogledaj današnju emisiju "Šta radite bre...?". Sramota kakvu su pesmu pustili nakon priloga! I njima, kao i nacionalističkoj bandi u Splitu je šmešno, šta rade Pupovcu i vaterpolistima Srbije!!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija