• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.03.2019

10:37

BRUKO NAD BRUKAMA! SERGEJ SE ODREKAO KOSOVA! HRVATIMA REKAO DA NAM NE TREBA NIKAKVA PODELA!

Politika

BRUKO NAD BRUKAMA! SERGEJ SE ODREKAO KOSOVA! HRVATIMA REKAO DA NAM NE TREBA NIKAKVA PODELA!

Podeli vest

Lider PSG, bivši glumac Sergej Trifunović, svoju zemlju, Srbiju, pljuje i nagrđuje gde god stigne, a najviše to voli da radi u hrvatskim medijima

U poslednjem od brojnih intervjua koje je za tamošnje medije dao blateći na sva usta sopstvenu zemlju, on je rekao upravo ono što Hrvati žele da čuju - da je srpska pokrajina izgubljena i da Srbiji ne treba podela Kosova!

(FOTO) I OVAJ BI DA VODI SRBIJU?! Ovako Sergej Trifunović obavlja političke razgovore!

Na pitanje novinara Jutarnjeg lista kakav je njegov "plan za Kosovo", loš glumac i još gori političar, "građanin" Sergej je odgovorio:

- Nedavno sam imao sastanak s političkim savetnikom u američkoj ambasadi. Sastali smo se u hotelu Hilton. Razgovarali smo o Kosovu i rekao sam mu: "'Gospodine, vi ste oteli Kosovo. Kosovo nije naše. Mi se ne možemo tući s vama da vratimo Kosovo, to je nemoguće". Tu postoji puno političkih faktora. Na Kosovu se radilo decenijama. Očajna politika dovela je do toga da je Kosovo izgubljeno zauvek. Tu, osim Velikog Trnavca, najveće fabrike droge, i Trepče, ozbiljnog rudnika, nema puno. Mi ne možemo vratiti Kosovo, ali nismo ni za razgraničenje, to je potpuna budalaština. Mi smo za to da se pomogne tim Srbima koji žive tamo ko zna koliko stoljeća. Kosovo je kolevka Srbije, oko toga nema spora. Odeš u Prizren, videćeš Dušanov grad, Pećku patrijaršiju, manastire. Ne može se pritiskati Srbiju da prizna Kosovo. Pritisnite Rusiju, Španiju, Kipar, Slovačku, Brazil. Neka Indija prizna Kosovo. Uostalom, kakav je to način? Prvo ste nam uzeli Kosovo, sada hoćete da ga priznamo. Istom sam tom savetniku rekao: Nemojte mi reći da je Kosovo izgovor za sve ostalo, za nesređeno sudstvo, školstvo, prodaju zemlje na sve moguće načine. Kosovo je uzeto i gotovo - izjavio je Sergej za Jutarnji list i potvrdio na čemu se zasniva njegova "politika".

SKANDAL NA PROTESTIMA U TOPOLI! Milojko Pantić se u ime Đilasa odriče Kosova!

(FOTO/VIDEO) ŠOKANTNO! OVO JE NEOBORIVI DOKAZ DA AMERIKA STOJI IZA PROTESTA U BEOGRADU! Sergej Trifunović prima instrukcije od "specijalaca" političkog odeljenja Ambasade SAD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 5 godina

Kakav pokret takav I "lider".Kao da su osnovani u ludari

Pc

pre 5 godina

Nerazumem zašto toliko pišete o sergeju akomu nemožete ništa kroz vaše pisaljke on sv popularnini kod nekih građana?

Mara

pre 5 godina

Кукавица. Тај би се мајке одрекао само он нешто да не учини и жртвује. То је та филозофија.

Nikola

pre 5 godina

U opoziciji se takmiče ko će više izneti antispskih stavova.

Ana

pre 5 godina

Eto ko vas vodi opozicijo.. Sramota ste cele Srbije i srpstva

dusant

pre 5 godina

Политички дефетизам је ухватио кукавице...Јадан је кукавица када треба да репрезентује некога...

mihajlo

pre 5 godina

Najlakše je nešto poklanjati ili dati kada mu neznaš vrednost , ili kada to nisi ti zaradio ili zaslužio, tako se ne rešava tako ključan deo i problem i teritorija Srbije!!!

Bojan

pre 5 godina

Ovu budalu treba ili hapsiti ili oterati iz Srbije !

Vesna

pre 5 godina

Sergej bolje da cuti , jer pametno do sada nista nije rekao.

maja

pre 5 godina

Sergejeva namera je da proda svaki pedalj nase drzave

Olivera

pre 5 godina

Svakog dana je puna štampa njegovih nepromišljenih i uvredljivih komentara

Deki

pre 5 godina

Trifunovic vise nezna sta prica,on je non stop pijan i drogiran covek.

Nk

pre 5 godina

Ovaj sergej bolje da se bavi svojim poslom a ne da se mesa u politiku samo se tako bruka

Milica Milicic

pre 5 godina

Sergej vise ne zna gde i sta prica, sramota.

Smrad

pre 5 godina

Boli Hrvate neka stvar kako za Kosovo tako i za Srbiju

misterNO

pre 5 godina

Kakve veze ima Veliki Trnovac sa Kosovom, beno nad benama??? Tebi treba karta Srbije.

Predrag

pre 5 godina

Može kod nas u Srbiji svaka luda da priča šta joj padne na pamet... U Titovo vreme "čik" da bi neko smeo da zucne bilo šta...

ivana

pre 5 godina

Smatram da je Sergej osoba prepuna agresivnosti koja na sve moguce načine pokusava da je ispolji na protestima.

Milena

pre 5 godina

Ovaj čovek je definitivno izgubio kompas...ovaka nešto izjaviti je presedan gluposti bivšeg glumca...

Miloš

pre 5 godina

Buljavi narkomane, ličiš ko da te šiptar pravio. Da ti babo nije ostavio Kosovo pa ga ti rasprodaješ?

Miki

pre 5 godina

Covek je parazit. Zivi na ustrb drugih. Ne bira sredstva da dodje na vlast. Neka mu Hrvati daju drzavljanstvo. Poturica, takvog se treba cuvati. Jadni studenti koji ga podrzavaju. Cudi me taj mladi intelektualni svet da ga podrzava. Mada smo videli u par navrata koji su to studenti, propali koji studiraju 20 godina kao i oni sa deset mindjusa u nosu i iglom u veni. Jadna li je ova napacena Srbija kad mora da trpi ovakve koji nisu iskristalisali zivot kad su trebali, pa hvataju zadnji voz po cenu da uniste sve i ono sto je dobro. TUZNO.

Luka

pre 5 godina

Nikada nemojte da se drogirate jer ce vam mozak biti sprzen kao ovom liku.

mimi

pre 5 godina

ma daj bre ljudi sta obracate paznju na tog sergeja on je covek prolupao,on nije ni za humoristicko drustvo

olja

pre 5 godina

Dobijaće besplatno letovanje u Hrvatskoj i drogu sa Kosova

Tifani Rok

pre 5 godina

Sergej koristi svaku priliku da bruka našu državu i narod!

del

pre 5 godina

Ono kad naslov nema veze sa tekstom. Nema veze, botovi ionako ne citaju, ko ce da gubi vreme...

ivica

pre 5 godina

Nemojte pretjerivati -briga nas za Kosovo ko za lanjski snjeg

Maja

pre 5 godina

Nije sustina u korektnosti , vec u anomaliji. Intelekt kao produkt misaonog procesa ne moze iznedriti manjak svetlosti, ali moze izroditi ideju zaklanjanja.

Rade

pre 5 godina

Šta je čovek loše rekao? Neda čovek Kosovo kao neki što hoće njegov mali severni deo zarad Nobela. Govori o sadašnjoj situaciji i najmanje je od svih kriv za sva dešavanja oko Kosova.

Patra

pre 5 godina

Sergeju ne valja ni Srbija niti Srpski narod.... pa idi prijatelju u Hrvatsku, Albaniju gde ti je lepse, gde si medju svojima, kad su ti svi bolji od Srba... A s obzirom da si daleko od omiljenog u Srbiji siguran sam da nikom neces nedostajati...

mita

pre 5 godina

Ovaj Sergej podhitno treba da se leči.Ne mogu da shvatim da jedan čovek toliko može da bude nečovek.Verujem da sve ovo radi za novac jer je kao glumac propao.

caca

pre 5 godina

Bruka i sramota,sta drugo da se kaze za takvog coveka!!!

Žile

pre 5 godina

U najmanju ruku je glupo da Trifunovic koji je za vreme bombardovanja pobegao iz Srbije , dakle pobegao kada je ovoj drzavi bilo najteze daje resenja i predlaze sta sa Kosovom. Neznam odakle mu hrabrost da o toj temi govori.

branko1

pre 5 godina

Pa I vi dajte toj dzukelčini malko droge I on će pričati šta vi hoćete

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija