• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo.rs

04.03.2019

15:39

SERGEJ JE LAŽNI BELI PRELETAČEVIĆ! Rasim Ljajić odgovorio na prostački napad Đilasovog lidera PSG!

Politika

SERGEJ JE LAŽNI BELI PRELETAČEVIĆ! Rasim Ljajić odgovorio na prostački napad Đilasovog lidera PSG!

Podeli vest

Rasim Ljajić, ministar trgovine i lider SDPS, reagovao je na skandalozan govor koji je u petak uveče u Novom Sadu održao Sergej Trifunović, glumac i lider PSG

 

Trifunović je, najpre, najbrutalnije opleo po studentima, da bi nakon toga istakao da je Nenad Čanak, zajedno sa Ljajićem i Čedomirom Jovanovićem, "lažni opozicionar", koji je još veći problem za Srbiju od Aleksandra Vučića.

Ljajić kaže da Trifunović pokušava da glumi Preletačevića.

- Iz činjenice da je nesporno dobar glumac Sergej Trifunović izvlači zaključak da mu je dopušteno da kaže šta hoće, da vređa i omalovažava druge ljude bez ikakvih posledica. Bez obzira na to što kažu da je blesav i otkačen, te da ga ne treba shvatati ozbiljno, mislim da u tom ludilu ima nekog sistema - kazao je Ljajić i dodao:

- Trifunović glumi Belog Preletačevića, navodno na ozbiljniji način, trudeći se da animira one birače koji su glasali za njega. Drugo, napadima na Čedu, Čanka i mene on se nada da će dobiti deo građanski profilisanih birača za koje Savez za Srbiju nije prihvatljiv. Uostalom, on zbog toga i nije postao deo te grupacije - ističe lider SDPS-a i dodaje da Sergej nije glavna tema, a još manje glavni problem.

- Problem su oni intelektualci koji na protestima govore da su protiv podela, govora mržnje i prizivanja nasilja, a koji na ono što Sergej govori glasno - ćute. Problem su nekadašnji beli listići koji su sebe proglasili moralnom vertikalom ovog društva, a koji sada ili ćute ili podržavaju ovakav nastup Sergeja Trifunovića. Da se desilo da neko od nas, iz vladajuće koalicije, kaže ono što je rekao Sergej, to bi bila glavna tema u zemlji, a verujem da bismo dobili kartu za Hag u jednom pravcu. A sada svi ćute, pošto misle da je njima sve dopušteno. Dok sam u politici, boriću se protiv svakog ekstremizma jer to ovo društvo vodi u provaliju - zaključio je Ljajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 5 godina

Bravo Ljajiću, upravo to je suština. Svi ovi "nazovi intelektualci" su bučni samo kada se radi o njima, pa se onda dignu svi nezavisni novinari i NVO, odnosno oni na budžetu drugih država i vlada, ali kada se radi o nekome, ko ne pripada njihovom čoporu, onda ćute! Ne bore se oni za građane Srbije, već se bore za svoj džep, jer ako ne laju dovoljno, nema para sa zapada! Zašto se Skot ne sastaje sa nevladinim organizacijama poput Udruženja novinara Srbije, crvenog krsta, gorskom službom, radio-amaterima, DVD i sličnim patriotskim organizacijama? Zato, jer rade za svoju državu Srbiju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija