• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

04.03.2019

22:35

NASTAVLJA SE NAJSTRAŠNIJI PRITISAK OPOZICIJE NA MEDIJE! Đilasovi divljaci napali Informer!

Politika

NASTAVLJA SE NAJSTRAŠNIJI PRITISAK OPOZICIJE NA MEDIJE! Đilasovi divljaci napali Informer!

Podeli vest

Desetak agresivnih nasilnika pokušalo je u subotu, posle protesta u centru Beograda, da upadne u redakciju Informera!

Razuzdani đilasovci napali su portira na ulazu u poslovnu zgradu na Terazijama u kojoj se nalaze naše prostorije, a onda su nalepnicama oblepili vrata i zidove oko ulaza. Na sve to, predsednik omladine DS Velibor Pavlović u divljačkom nasrtaju polomio je metalne delove sa ulaznih vrata!

Foto: Informer DN

Pavlović juče nije odgovarao na naše pozive, ali smo od izvora iz Saveza za Srbiju dobili snimak na kojem se jasno čuje Pavlovićeva žalba što su snimali kako uništava tuđu imovinu!?

Fin neki svet

Predsednik omladine DS Velibor Pavlović u divljačkom nasrtaju polomio delove sa ulaznih vrata!

- Što nisi isekao deo gde ja lomim ono? Pa brate, vidi se da ja lomim ono čudo gore. Svejedno, onaj iz Informera i onaj mrštavac su sve snimili. Ali ispašću brate huligan! Glupo je da se vidi kako ja lomim nešto, reći će za sve nas da smo huligani. Sledeći put ako se vidi da bilo ko od nas lomi ili uništava nečiju imovinu, nemojte to da kačite - pobunio se Pavlović.

 

Foto: Informer DN

Informer će podneti krivičnu prijavu protiv Pavlovića i njegovih pomagača. Đilasovim divljacima poručujemo da ih se nismo uplašili.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miroslav

pre 5 godina

Djilas misli da moze bas svim medijima da vlada, ali ne moze.

Milan

pre 5 godina

Ovo je velika sramota! Divljaci! Maltretiraju sve koji ne zele da izvestavaju po njihovom nalogu! Pohapsiti vinovnike, a Informeru podrska!

Nikoletka

pre 5 godina

Krivo im sto je gdin Vucicevic sam stekao sredstva da otvori firmu,ne kradeci ni od koga i baveci se istrazivackim radom objektivnom metodom.

Vlada

pre 5 godina

Ove nasilnike kazniti.Mogu da rade sta hoce ali mi se njih ne plasimo.

Mira

pre 5 godina

DALI POSTOJI ZAKON ZA OVE LOPOVE!!!!! DOSTA SU KRALI PA BI I JOŠ !!! KOJA JE OVO DEMOKRATIJA ZAR DA DOZVOLIMO DA TUKU I PONIZAVAJU ŽENE A VLAST ĆUTI.. Oženjen

Milan

pre 5 godina

Te divljake treba odmah pohapsiti zajedno sa Djilasom.

Dejan

pre 5 godina

Ma dal je moguće, verovatno je neistina ...daj te ljudi ovo je sramota našta liči ovo ponašanje Djilasovca.

Didi

pre 5 godina

Otkud im pravo da ovako nesto rade?Pobogu,da li ovi iz opozicije imaju bar malo mozga

Gtr

pre 5 godina

Svako im je kriv sto nemogu da dodju na vlast oni su postali posta pretnja po bezbednost medija i gradjana.

Kimi

pre 5 godina

Kako možete da radite za Dragana Klitorisa Vučićevića?

Goran

pre 5 godina

Ovo je pravi primer kako opozicija shvata slobodu štampe.

Boško J

pre 5 godina

Ovo je zaista prevršilo sve mere. Izgrednike treba pronaći i privesti ih licu pravde.

Iva

pre 5 godina

Huliganstvu opozicionih simpatizera, kao i njihovim liderima treba pod hitno stati na put!!! Nasiljem se nista ne postize, samo se seje seme zla! Nasilnicima nije mesto na slobodi, vec iza resetaka!

Kole

pre 5 godina

Šta opozicija postiže time što napada novinare?

Mina

pre 5 godina

Đilas je nasilnik i ima svoje ljude koji su takođe nasilnici i koji predstavljaju pretnju po okolinu.

ivana

pre 5 godina

Ovo Đilasovo huliganstvo se povećava i stvara nesigurnost medju nama gradjanima,terba ovo suzbijati jer su njihova huliganstva postala učestala.

mimi

pre 5 godina

moze da se vole ili da se nevole neke novine mediske kuce ali da se napadaju na ovakav nacin nije normalno,i nikad se nije desavalo,znaci dotakli smo dno

Dragana

pre 5 godina

Svaki vid nasilja i agresije je za svaku vrstu osude.

Danko

pre 5 godina

Tajkuni bi da im se isplati to sto su dali novac pa teraju poltrone da budu bahatiji!

Neda

pre 5 godina

Nadlezne institucije da odrade svoj posao i huligani da se sklone sa ulica nasih gradova.

nemanjic

pre 5 godina

A, sta radi policija, sto ne hapsi te bitange???

gago

pre 5 godina

Nasilnike smestiti tamo gde im je mesto.U buvaru!Kao predsednik neke tamo oladine trebao bi da dobije kao primer maksimalnu meru.

Marcco

pre 5 godina

Ma nama treba zapad pod hitno. U Londonu, kada su imali one antiglobalističke demonstracije, znalo se do koliko metara smeju da priđu nekoj banci ili privatnoj imovini. centimetar više i polomili bi im koske zajedno sa krivičnom prijavom i osudom za uništavanje ili ugrožavanje tuđe, privatne imovine.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija