• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

05.03.2019

15:07

(FOTO) ĐILASOV FIJASKO U LEPOSAVIĆU! Srbi s KiM izviždali i oterali tajkuna i NJEGOVU SVITU!

Politika

(FOTO) ĐILASOV FIJASKO U LEPOSAVIĆU! Srbi s KiM izviždali i oterali tajkuna i NJEGOVU SVITU!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas doživeo je pravi fijasko u Leposaviču, opštini na severu Kosova i Metohije

On je, sa svojim saborcima, potpuno nenajavljeno posetio ovu srpsku opštinu do koje je došao besnim i skupocenim automobilima. Srbi iz Leposavića izviždali su Đilasa i njegovu ekipu, čime su mu stavili do znanja da ne podržavaju njegove stavove i politiku.

- U danu kada Albanci u selu Prekaze proslavljaju lik i delo zločinca Adema Jašarija, ovaj prebogati maneken iz Beograda koji glumi političara, dolazi ovde i šeta se skupim automobilima. Došao je da uznemirava Srbe, da ih ubeđuje da okrenu leđa svojoj Srbiji, ali mu to nije uspelo. Zato je dobio ono što je i zaslužio, izviždan je i posramljen - kaže za Informer Milutin Č. iz Leposavića.

Foto: A. G.

Ovom "besnom mašinom" stigao je tajkun u Leposavić

Draganu Đilasu jedan od domaćina u Leposaviću bio je vlasnik TV Mir Nenad Radosavljević, sa kojim je i šetao centralnim ulicama. Jedino što je u svemu nejasno je to ko je koga tu, ustvari, šetao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fani

pre 5 godina

Djilase da li shvatas da te Srbi nigde ne zele.Jedino mozes da prodajes maglu srpskim neprijateljima sa kojima i surujes zarad interesa.Sram da te bude vise

svetovid

pre 5 godina

Mogli biste da pišete i o fijasku SNS u mom selu Gornjoj Toponici.Skupili se dovoljno da napune telefonsku govornicu.Glavno pitanje za AV bulumentu je da li su postali RADIKALNO NAPREDNI ili su samo NAPREDNO RADIKALNI.

lika

pre 5 godina

e dok se srbi slože i sva ta govna počev od tig govana koji nas vode 30+ godina i koji su nas doveli tu gde jesmo.rasteraju pa pogledajte prodali sve pa čak im i hrvati kupuju trgovine zemlju arenu itd aj nek neki srbin to kupi u hrvatskoj odma svi njihovi dragovoljci izlaze na ulicu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija