ŽIVELA SANDŽAČKA REPUBLIKA! Đilasovci se ujedinili sa Ugljaninom, a onda krenuli da ruše zemlju! POZIVAJU NA PROTEST U NOVOM PAZARU! NEĆE DA RAŠKA BUDE DEO SRBIJE!

tanjug/informer

21:17 Politika

Informer | 05. 03. 2019.

"ŽIVELA SANDŽAČKA REPUBLIKA"! Đilasovci se ujedinili sa Ugljaninom, a onda krenuli da ruše zemlju! POZIVAJU NA PROTEST U NOVOM PAZARU! NEĆE DA RAŠKA BUDE DEO SRBIJE!

Lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, koji se zalaže za rušenje Srbije i stvaranje tzv. "republike Sandžak" danas se priključio "1 od 5 miliona", čime je postao najbliži saradnik Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Sergeja Trifunovića

Opozicija uopšte ne gubi vreme u svojim namerama da raskomadaju Srbiju.

Očigledan dokaz pokazao je njihov najnoviji saborac Ugljanin, koji je pozvao građane Novog Pazara na protesnu šetnju 9. marta u 18 časova u ovom gradu.

Jasno je da dotični protestvuju protiv teritorijalnog integriteta Srbije, odnosno da žele da Rašku oblast pretvore u tzv. "Sandžačku republiku", a da su im namere da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je on jedina prepreka za ostvarivanje bolesnog plana za cepanje naše zemlje!

Ugljanina je podržao i propali glumac i političar u pokušaju Sergej Trifunović, koji je na svom Tviter nalogu napisao: 

Printscreen

- Novi Pazar, uz vas smo. Uskoro i sa vama.

Printscreen