• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.03.2019

23:59

ZAMENIK PREDSEDNIKA SRPSKE LISTE RADOIČIĆ:  Tači i Haradinaj obećavali Srbima kule i gradove

Politika

ZAMENIK PREDSEDNIKA SRPSKE LISTE RADOIČIĆ: Tači i Haradinaj obećavali Srbima kule i gradove

Podeli vest

Zamenik predsednika Srpske liste Milan Radoičić izjavio je za prištinsku televiziju "Kljan Kosova" da se sastajao sa svim liderima koji su danas na vlasti na Kosovu i da su Srbima "svi obećavali kule i gradove", ali da Srpska lista "nije i ne može da ide preko gaženja životnih srpskih interesa".

- Kljan Kosova" je na sajtu objavio snimak razgovora sa Radoičićem, navodeći da je njegov komentar usledio nakon međusobnog optuživanja kosovskog predsednika Hašima Tačija i premijera Ramuša Haradinaja u vezi sa sastancim sa predstavnicima kosovskih Srba.

- Ja sam se viđao sa obojicom i sastao sam se i sa drugima. Obećavali su Srbima kule i gradove da bi bili na njihovoj strani, a ne na drugoj. Ali, mi nismo i ne možemo da gazimo životne srpske interese - rekao je Radoičić.

Haradinaj, kojeg je Tači više puta označio kao Radoičićevog prijatelja, izjavio je ranije da nije u kontaktu sa njim od kada je, kako je rekao, u bekstvu od kosovskih pravosudnih organa.

Haradinaj je to rekao novinarima nakon sednice vlade i nakon što ga je Tači tokom proteklog vikenda u Tirani, na skupu albanske dijaspore indirektno povezao sa Radoičićem, potvrdivši da je on "proterao sa Kosova" zamenika predsednika Srpske liste.

SRPSKA LISTA: Tačijeva izjava dokaz da je proces Radoičiću politički



"Kljan Kosova" nazvao je Radoičića "najtraženijim čovekom kojeg kosovsko pravosuđe potražuje zbog sumnje u umešanost političara kosovskih Srba Olivera Ivanovića"

 

PODLI ŠIPTARSKI PLAN: Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Dok te Srbija hrani i čuva glavu, Radojičiću, pričaćeš na srpskom. Kao i onoj prolupaloj kurvetini Mileni Ivanović. Srbi da ostanu jedinstveni. I na jugu i na severu KiM. Inače će biti zlo. Ne dozvolite da bilo ko potpaljuje vatru među vama. Ni Đilas niti bilo ko drugi ko je učestvovao u združenom zločinačkom poduhvatu protiv svoje zemlje. Ko god da je u pitanju. Neka je i sam predsednik države. Srbija je neprolazna i nedostižna.

bora

pre 5 godina

Pa majke vam ga nabijem......dal ste te normalni ???

Mica39

pre 5 godina

Pristina, tj. albanska strana nastavlja da laze i pokusava manipulisati; jedino to i znaju!

Goran

pre 5 godina

Šiptari pokušavaju među Srbima da nađu one koji bi izdali Beograd.

Bojan

pre 5 godina

Ko jos moze da poveruje siptarskim liderima bilo sta?! Obicni lazovi!

Natasa

pre 5 godina

Znaju svi da Taci i Haradinaj nude samo lazi.

borko

pre 5 godina

Obećanja ludom radovanja,ali nismo mi naivni.

Jelena

pre 5 godina

Srbi nikada nisu bili izdajnicki narod i da za malo para,prodaju svoju domovinu i izdaju svetu istoriju kosovske zemlje.

Milko

pre 5 godina

Srbi nikada neće pogaziti svoje dostojanstvo!

markopetrovic

pre 5 godina

Hoce na svaki nacin da Srbe preokrenu da rade protiv svoje zemlje nece vam uspeti taj zlokobni plan

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija