• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.03.2019

17:27

ŽELJKA CVIJANOVIĆ BEZ DILEME: Republika Srpska nema uslove za trajno zbrinjavanje migranata!

Politika

ŽELJKA CVIJANOVIĆ BEZ DILEME: Republika Srpska nema uslove za trajno zbrinjavanje migranata!

Podeli vest

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je RS jasno poručila da neće biti trajnog smeštanja migranata na njenoj teritoriji.

- Jasan je stav RS, to smo definisali kroz zaključke Vlade još prošle godine, kada smo prepoznali da je u pitanju problem velikih razmera kojim se niko ne bavi na adekvatan način. Kada kažem niko, prevashodno mislim na institucije na nivou BiH koje su zadužene da se time bave - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da je drugi problem to što "BiH ima vrlo propusnu granicu", zbog čega u zemlju može da dođe ko god hoće i kako hoće, prenosi RTRS.

Cvijanovićeva smatra da je migrantska kriza organizovani projekat.

- U pitanju je projekat koji je iniciran od strane onih koji su rušili, kako su ih zvali, režime i izazvali i ovo kretanje ljudi, ali isto tako i jednu plansku aktivnost koja podrazumijeva dolazak i naseljavanje na evropsko tlo ljudi koji nikada tu nisu živjeli - rekla je ona, dodajući da RS nema uslove za trajno zbrinjavanje migranata.

ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Republika Srpska politički stabilnija i ekonomski snažnija!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija