• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.03.2019

14:41

BOŠKIĆ, ĐIKI I VUK U "NAJOPASNIJEM" PODUHVATU DO SADA! Moramo proterati Harija Potera iz Beograda! ZA BAJKE SMO ZADUŽENI MI IZ SzS, a ne tamo neka Džoana Rouling!

Politika

BOŠKIĆ, ĐIKI I VUK U "NAJOPASNIJEM" PODUHVATU DO SADA! Moramo proterati Harija Potera iz Beograda! ZA BAJKE SMO ZADUŽENI MI IZ SzS, a ne tamo neka Džoana Rouling!

Podeli vest

Sav besmisao politike Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, doživeo je svoj vrhunac

Naime, udružena ekipa, koju predvodi tajkun Dragan Djilas, odlućila je da se na sutrašnjem okupljanju u Beogradu obraćuna ni manje ni vise, nego sa jednim od najomiljenijih dečjih junaka, Harijem Poterom?!

U ime Đilasa, Boškića i Vuka Jeremića, poslednji udarac Hariju Poteru zadaće Vladimir Dimitrijević, autor knjige "Hari Poter i lov na dečije duše"! 

Foto: printscreen

Điki i njegovi pajtosi su odlučili da na Hariju Poteru iskale sav svoj bes zato sto ih narod neće i da pošalju jasnu poruku deci: Nije za bajke zadužena Džoana Rouling koja je napisala knjige o Hariju Poteru! Deco, za bajke smo zaduženi nas trojica: Điki, Boškić i Vuk!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pinokio

pre 5 godina

U pravu si i to budale bez premca koje i dalje veruju da sa 2-3 hiljade svojih plaćenika i "pristalica" mogu da osvoje vlast. Ta njihova bajka je neverovatnija čak i od Harija Potera

jelena

pre 5 godina

Djilasu i ekipi ozbiljno nije dobro, koliko su jadni.. Program nemaju, nude nasilje, vesala i linc.. Sve manje ih ima na protestima, ali ovo je vrhunac ludila.

Kristina

pre 5 godina

Jadnici neka ne misle da je vreme bajki u kojima oni caruju.

mimi

pre 5 godina

e oni svi zajedno su svesni da ukoliko dodje do izbora da nece postojati,zato hajde da pravimo nered to je jedina sansa koju oni vide,mislim da naro brzo uvidja situaciju

milos

pre 5 godina

E tu nastaje problem,jer opozicija zivi u masti.

Nena

pre 5 godina

Neka budu sigurni da ce narod Srbije njih da otera!

SS

pre 5 godina

Vučiću, ima rešenje da ih malo smiriš,pusti Vulina na njih neka im uruči plave kovertice i na vojnu vežbicu da se razlade.

Tresimesi1

pre 5 godina

Realnost je da su opljačkali Srbiju i njene građane,a sve ostalo što očekuju je bajka koju sanjaju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija