• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2019

11:53

ĐURIĆ: Đilasovo klevetničko pismo dokaz da je Srbija za njega samo biznid projekat!

Politika

ĐURIĆ: Đilasovo klevetničko pismo dokaz da je Srbija za njega samo biznid projekat!

Podeli vest

Dragan Ðilas je, umesto da se otvorenim pismima obraća međunarodnoj zajednici ili onima koji na Kosovu i Metohiji "drže mač" nad glavom srpskog naroda, rešio da lažovsko i klevetničko pismo uputi na adresu predsednika Srbije, istakao je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić


- On i ostali lideri Saveza za Srbiju nijednom rečju nisu osudili albanske separatiste zbog sahranjivanja dijaloga sa Beogradom, ili barem izrazili zabrinutost za budućnost srpskog naroda u pokrajini čiji se položaj i prava i ne pominju u platformi Prištine, jer Priština očito računa da na samoproglašenom Kosovu uskoro i neće biti Srba - dodao je Ðurić.

To sramno ćutanje dela opozicije je prava potvrda njihove političke neozbiljnosti i nacionalne neodgovornosti, ukazuje se u Ðurićevom saopštenju, povodom otvorenog pisma Aleksandru Vučiću koje je Ðilas objavio ranije tokom dana.

- Ali Ðilas ne piše Prištini, jer Tači i Haradinaj podržavaju njegove proteste protiv predsednika Vučića, isto onako kao što on podržava njihovu separatističku platformu, i ta sprega interesa je najzad izašla na videlo - naglasio je Ðurić.

On je napomenuo da svaki pristojan građanin Srbije sa nelagodom i strepnjom ovih dana prati informacije o bezumnim potezima Prištine, a jedino Ðilas i njegova bratija, po principu "što gore za Srbiju to bolje za nas", gledaju kako će da izvuku neku političku dobit u situaciji kada bi sve stranačke politike morale da budu ostavljene po strani dok opasnost ne prođe.

Ali tako funkcioniše Ðilasov tajkunski mozak, jer on nije obuzdan moralnim obzirima - on je manično gonjen željom za političkim i finansijskim profitom po svaku cenu, i potpuno lišen sposobnosti da saoseća sa sugrađanima ili brine o opštem interesu, dodaje se u saopštenju.

- Dok su Srbe proterivali sa Kosova i Metohije i palili srpske svetinje, Dragan Ðilas se bogatio i sticao milione, a sada kada na njegovim protestima kolo vodi Redžep Hoti, zamenik predsednika Tačijeve i Veseljijeve PDK, usuđuje se da vređa inteligenciju časne i poštene Srbije koja nije zaboravila ko je on i šta su on i njegovi saizvršioci iz Saveza za Srbiju uradili protiv Srba u Pokrajini - istakao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, Ðilas misli da je cela Srbija glupa, a on pametan, i da smo zaboravili da je za sve za šta optužuje predsednika Aleksandra Vučića kriv - on sam.

- Za njega je i sama Srbija samo jedan lični biznis-projekat. Za nas je otadžbina i nećemo je dati ni mnogo moćnijima od njega - naglasio je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 5 godina

Dokaz da Đilasa jedino interesuje lični interes. Njega Srbija ne interesuje ni pod tačkom razno.

Zoran

pre 5 godina

Djilas izgleda jos nije shvatio da Pristina ne zeli da pregovara.

Peki

pre 5 godina

Djilas se druzi sa Tacijem i Haradinajom pa onda trazi raspravu o Kosovu,da nije smesno bilo bi tragicno.

Davor

pre 5 godina

Haradinaj finansira Djilasove proteste u Srbiji. Jasno je da sve radi da izazove nemire unutar Srbije.

Bilja

pre 5 godina

Djilas je otimao od dece, da bi on punio svoje dzepove. Šta više reći.

Rajko

pre 5 godina

Sramota je da Đilasa ne interesuje sudbina kosmetskih Srba.

Sara

pre 5 godina

Đilasa ne Zanima država ni narod, vec samo licni interes.

anatodorovic

pre 5 godina

Drago mi je da je Djilas napokon shvatio da narod Srbije podrzava I veruje svom predsedniku.

Mare

pre 5 godina

Djilas radi u dosluhu sa Šiptarima tako da me uopšte ne čudi njegovo pismo!

Ana

pre 5 godina

Uvek je radio protiv Srbije i svoga naroda..strašno..veliko zlo

Ilija

pre 5 godina

Djilas se sprda sa problemom koji drzava ima, ako ima neko resenje neka ga javno kaze sta se glupira sa pismima, sporazumima i ostalim glupostima. Ponasa se kao da nikad nije bio na politickoj sceni.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija