• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.03.2019

17:31

AMERIČKI ULTIMATUM?! POSLEDNJA NEDELJA MAJA ROK ZA KOSOVO! SAD važan OVAJ DATUM - Odnos snaga u Evropi biće NEPOVRATNO PROMENJEN!

Politika

AMERIČKI ULTIMATUM?! POSLEDNJA NEDELJA MAJA ROK ZA KOSOVO! SAD važan OVAJ DATUM - Odnos snaga u Evropi biće NEPOVRATNO PROMENJEN!

Podeli vest

Profesor ustavnog prava iz Prištine Mazlum Baraljiu izjavio je za RTK2 na srpskom jeziku da učestale posete uticajnih američkih zvaničnika Prištini i Beogradu pokazuju da SAD žele da pitanje Kosova reše pre evropskih izbora

Izbori za Evropski parlament zakazani su za poslednju nedelju maja.

 

 


- Izgleda da se insistira i da se usredsređuju na obe strane kako bi ih privoleli da nastave dijalog u Briselu, kako bi se jednom zauvek okončao konflikt Kosova i Srbije, Albanaca i Srba i da se donese, kako se najavljuje mesecima pa i godinama, sporazum koji će biti konačan i koji će biti pravno obavezujući - ocenio je Baraljiu.

 

 

MOSKVA JASNA - KOSOVO JE AUTONOMNA POKRAJINA U SRBIJI I NIŠTA VIŠE! Lavrovljev zamenik 'IŠAMARAO' Amere i Zapad!

(VIDEO) GENERAL MEKENZI: BOMBE NA SRBIJU OGROMNA GREŠKA, AMERIKA TERORISTE PREODENULA U BORCE ZA SLOBODU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milasin

pre 5 godina

Samo ultimatumi,ucene i rokovi..Niko više nema strpljenja za Prištinu i njeno ponašanje

Mija

pre 5 godina

Vlada Srbije se nece odreci KIM.Niko nema prava da otima nasu Svetu Zemlju.Boricemo se da sacuvamo mir.Prioritet je da Srbi na KIM opstanu.Spremni smo da se borimo mirnim putem,kako bi iskorenili zlo sa KIM.Vrmeeje da ALbanci plate za svo zlo,koje su ucinili Srpskom narodu.Ma koliko oni pokusavali da nas pobede nece uspeti.Bozija je volja da KIM bude Srpsko.

Milos

pre 5 godina

Nece nama niko postavljati nikakve uslove i ultimatume!!

Ana

pre 5 godina

Nece Srbiju niko ponizavati i nametati neka resenja koja nama ne odgovaraju, resavajte vi vasa pitanja nas ostavite na miru.

Alhemičar

pre 5 godina

Европским изборима изгледа може Србија више да добије, него да изгуби .Чим се шиптари толико плаше тих избори и колико им се жури.

Jovana

pre 5 godina

Za Pristinu ne treba ultimatumi, vec ostre mere kontranapada.

surovi

pre 5 godina

Tramp je apsolutno nemoćan da reši bilo šta u vezi Kosova i Metohije !!!! Lobi Klintonovih u saradnji sa šiptarskom mafijom u Americi i Engleskoj još uvek drži skoro sve u svojim rukama.

Marko

pre 5 godina

Ponasanje Pristine nam ne daje nadu da ce u dogledno vreme doci do kompromisa.

milos

pre 5 godina

Amerika ne bi smela da podrzava teroriste Siptare.

Nk

pre 5 godina

Ajde da vidimo i to cudo da li ce neko.obuzdati Pristinu

Vlaki

pre 5 godina

Prvo neka Albanci skinu takse i vrate dijalogu pa ce mozda i biti reseno !

minja03

pre 5 godina

Amerika naredila,a gde smo mi ,to je naše a ne američko Kosovo.

Vanja

pre 5 godina

Jedino da smaknu Haradinaja, pa da se nastave pregovori. Ovo više nikakvog smisla nema.

rale

pre 5 godina

kljucni problem je sto siptari ne slusaju ni trampa niti njegove ljude koji dolaze u pristini.siptari se obavezali da slusaju klintonove,to je glavni problem.jedino sto bih opametilo siptare ,to je povlacenje priznanja nepostojece drzave kosovo.ukoliko bih se siptari dogovorili sa srbima pod patronatom trampa i putina,to bi bilo velika pobeda trampa ali to nikako ne odgovara klintonovima.to je glavni problem

dusko

pre 5 godina

dok god je rusija ovakva netreba da brinemo nema vise nato agresije ali se samo bojim da nasilno nedodju na vlast djilas i kompanija oni bi odmah izdali i kosovo priznali i rusiji uveli sankcije nedaj boze da oni dodju na vlast

Jovan

pre 5 godina

Svi smo svedoci toga da Priština više ne obraća pažnju ni na kakve pozive, pretnje i ultimatume SAD-a. Ukoliko Amerika zaista želi da se dijalog nastavi, neka povuče konkretne poteze protiv Prištine i pokaže gde im je mesto.

mihajlo

pre 5 godina

Na kakav će to način sada privoleti srbe za pregovarački sto , kada su izigrani totalno!!

Natasa

pre 5 godina

Nadam se da će se pitanje Kosova rešiti mirnim putem!

Brana

pre 5 godina

Svi imaju prvo da sve jedino mi nemam pravo. Pravo da branimo svoju zemlju. Ako toliko voli Albance neka ih u Ameriku pa da tamo prave nemire!

caca

pre 5 godina

Nesmemo mnogo da verujemo Americi,oni manipulisu sa svima,a u dosluhu su sa siptarima i alancima!!!!

Maja

pre 5 godina

Amerika bi trebala manje da bude pristrasna prema Pristini

SasaRu

pre 5 godina

Opšte je poznato da opozicija uživa ugled i podršku Prištine i tačno se zna iz kojih je razloga tako. Dali su im za vreme svoje vladavine granične prelaze i otvorenu podršku u Evropskim institucijama. Najočitiji primer je Vuk Jeremić koji se ne stidi svojih izjava podrške Šiptarima na štetu Srbije.

GOGO

pre 5 godina

Verujem da ce se ovo pitanje u mnogom resiti kada Amerika kaze pristini da je dosta njihovog ludila i bezobrazluka, ucena i nesreca.. Da je resenje jedini uspeh, za ceo region..

Milos

pre 5 godina

Nekome se izgleda mnogo zuri, definitivno ce odnos snaga biti promenjen, pa SAD zeli da brze bolje osigura svoje mesto na Balkanu, zabole njih za sipce.

Helena

pre 5 godina

Bolje bi bilo za nas put ka EU, ali ne da ostanemo bez nista.

ana81

pre 5 godina

Resenje ovog problema ne lezi u tome sto SAD postavljaju ultimatume i rokove, zato sto su na strani zlocinaca Albanaca!

Jelena

pre 5 godina

Sto pre i treba resavati,ovaj teror od strane Siptara je vise nepodnosljiv.

Dehan

pre 5 godina

nemamo vise strpljenja za Pristinu I njeno ponasanje

Jasna

pre 5 godina

Imamo mi sa kim da se borimo za nase , vi se brinite o vasoj teritoriji !

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija