• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2019

14:57

MILUTIN JELIČIĆ JUTKA PORUČIO: Ja sam ostavku dao, čekam Ðilasovu i Obradovićevu!

Politika

MILUTIN JELIČIĆ JUTKA PORUČIO: Ja sam ostavku dao, čekam Ðilasovu i Obradovićevu!

Podeli vest

Sad već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta, i u saopštenju za javnost ističe da od Dragana Ðilasa i Boška Obradovića, dokazanih "lopova i nasilnika", koji prete da će deliti nekakvu pravdu u Brusu, očekuje ostavke

- Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, nema potrebe ni da pominjem - ističe Jeličić u izjavi za javnost, dostavljenoj Tanjugu.

Uz tu izjavu, bivši predsednik Brusa priložio je fotografiju teksta pisane ostavke.

- Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta - navodi Jeličić. 

Ostavku je, kaže, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu".

- Ipak, jedini razlog što ovim putem obaveštavam javnost o mojoj ostavci je taj što vidim da dvojica dokazanih batinaša, siledžija i kriminalaca, Dragan Ðilas i Boško Obradović, prete da će da dele pravdu u našem Brusu - navodi Jeličić i dodaje da želi da podseti javnost da je Dragan Ðilas pretukao sopstvenu ženu, a potom i njenog oca, samo zato što je pokušao da odbrani ćerku. 

Za sve to, kaže, postoje dokazi i službene beleške u MUP-u.

- Takođe, Boško Obradović, ogrezao u nasilju nad ženama, poznat po tome što je naredio prebijanje dve novinarke ispred televizije Pink, zavrtao ruku Maji Gojković u Narodnoj skupštini, tukao članicu Republičke izborne komisije, te smatram neverovatnim da se i takva bitanga bori protiv navodnog nasilja nad ženama - ističe Jeličić.

Nema, kaže, potrebe da posebno dodaje Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, jer ta skupina, kako navodi, ni za šta drugo sem prebijanja ljudi nije sposobna. 

- Za moju ostavku nemojte da brinete, ali vi, lopovi i nasilnici pre svega, pobrinite se za svoje ostavke - zaključuje Jeličić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nata

pre 5 godina

Svi očekujemo da se povuku, dosta su što ne treba pokazali!

Mija

pre 5 godina

Djilas i ostali nasilni opoziiconi lideri,bolje neka gledaju svoje ponasanje.Neka se zapitaju: Da li su normalni? Dokle ce vise spominjati Jutku? Dao je ostavku,i odgovarace za svoje postupke. A kada ce Djilas i ostali opoziiconi lideri odgovarati za svoje bahato ponasanje. Sto je rpeterano preterano je.

Ivan

pre 5 godina

Svako ko je za ostavku treba da je da,to vazi i za opoziciju!

Ana

pre 5 godina

Svako nasilje je bez izuzetka za procesuiranje i sankcionisanje. Treba da se stide i Đilas i Obradović i Jutka!

Nina

pre 5 godina

Svako ko se bavi ovakvim poslovima,treba da da ostavku.

joka

pre 5 godina

Kada bi Đilas i Obradovic dali ostavke pa narod bi slavio taj dan.

joka

pre 5 godina

MILUTIN JELIČIĆ JUTKA PORUČIO: Ja sam ostavku dao, čekam Ðilasovu i Obradovićevu!

Jelena

pre 5 godina

Svi koji rade protivzakonito treba da ispustaju.

Tina

pre 5 godina

Upravo tako, pljuju po državi koja ih hrani i plaća, a bojkotuju rad.

Nk

pre 5 godina

Covek dao ostavku i sta sad? Sto ne daju i drugi koji su upropastili Srbiju

Ruza

pre 5 godina

Slucaj Jutka je dosao u novine kada se osuo broj protestanata..Sve mi to mirise na igru Djilasa da oljaga funkcionere sns-a.

Saradžogla

pre 5 godina

Bato,nesi ti ,,dao ostavku,, nego si smenjen jer si seks manijak!Volkam te,ljupkam te ... Hiljade i hiljade poruka?Mora,bre,da je imao ekipu koja je poruke pisala umesto njega?Ekipu na videlo sunce li vam kalemljeno!Moreeee,bre,ljut sam ki četnik na Titov rođendan!

Saradžogla

pre 5 godina

Bato,nesi ti ,,dao ostavku,, nego si smenjen jer si seks manijak!Volkam te,ljupkam te ... Hiljade i hiljade poruka?Mora,bre,taj je imao ekipu koja je poruke pisala umesto njega?Ekipu na videlo sunce li vam kalemljeno!Moreeee,bre,ljut sam ki četnik na Titov rođendan!

Mašnica

pre 5 godina

Đilas i Obradović se polomiše da obezbede fotelju koja postoji samo u njihovoj glavi.

Miki

pre 5 godina

To kad na vrbi zasvrbi nemaju oni osećaj da se trebaju povući oni gledaju samo preko svoj interes!

Queen038

pre 5 godina

Svako ko iole ugrožava ovo društvo i državu treba da se povuče, takvi su loš primer naciji!

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20