• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2019

16:33

ĐILASOVAC TODORIĆ PRIZNAO: Tačno je, Šapić i Bastać su odobrili seču stabala na Kalemegdanu i na Ušću!

Politika

ĐILASOVAC TODORIĆ PRIZNAO: Tačno je, Šapić i Bastać su odobrili seču stabala na Kalemegdanu i na Ušću!

Podeli vest

Odbornik Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Vladimir Todorić objavio je danas na tviteru poruku kojom potvrđuje saznanja Informera da su rešenja za seču oko stotinu stabala na Ušću i Kalemegdanu uz nadležni sekretarijat za komunalno-stambene poslove dali Marko Bastać, predsednik gradske Opštine Stari grad i Aleksandar Šapić, predsednik gradske Opštine Novi Beograd


- Ova vest je nažalost tačna. Opštine Stari grad i Novi Beograd su odobrile seču stabala na Kalemegdanu i Ušću. Toliko o njima kao opoziciji - napisao je Todorić.

Foto: printscreen Twitter

(FOTO) BASTAĆ I ŠAPIĆ DALI DOZVOLU za sečenje stabala na Ušću i Kalemegdanu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 5 godina

ha ha ha, pošto to nije Vesić i SNS onda nećemo da ih vešamo, samo će da ih optužimo da oni nisu opozicija jer nisu sprečili gradnju gondole. Cirkus je smejurija za njih ...

nikola

pre 5 godina

A optuzuju druge .U lazi su kratke noge.Nemoj pa se neboj.

AleksMache

pre 5 godina

Za njih se ne pita koliko je zelenila upropašćeno ali ih zanima i zabranili bi sada! Nisu informisani da se zasađuje duplo više stabala danas!

vera

pre 5 godina

Toliko o zaštiti životne sredine,ako oni uopšte znaju šta to znači za grad Beograd???

Nina

pre 5 godina

Zasadice se drvo ponovo , ali oni vecno ostaju losi .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija