• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.03.2019

21:25

(VIDEO) HLADAN TUŠ ZA TAJKUNA ĐILASA U KURŠUMLIJI! Građani ga dočekali skandiranjem: LOPOVE, MARŠ U BEOGRAD, PRODAO SI KOSOVO!

Politika

(VIDEO) HLADAN TUŠ ZA TAJKUNA ĐILASA U KURŠUMLIJI! Građani ga dočekali skandiranjem: LOPOVE, MARŠ U BEOGRAD, PRODAO SI KOSOVO!

Podeli vest

Građani Kuršumlije večeras su pokazali šta zapravo misle o tajkunu i lideru Saveza za Srbiju Draganu Đilasu

Đilas je imao zakazan miting u Kuršumliji, pojavio se i krenuo da drži govor, a onda je više desetina građana jasno iznelo šta misli o njemu i  njegovom Savezu za Srbiju.

- Lopove, marš u Beograd, prodao si Kosovo - orilo se iz mase.

Pogledajte kako je to večeras izgledalo u Kuršumliji:

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvsna građanska

pre 5 godina

Kuršumlijci, BRAVO! Tako dočekajte govor svakog iz opozicije, zato što su zaslužili da im kažete kakvi su i kako szlo su učinili državi Srbiji i njenim poštenim građanima.

Mitar Odović

pre 5 godina

lana:Narodu jedino ostaje da lopovu zvižde.

Aleksandar

pre 5 godina

Opoziciji ni hladan tus nece pomoci , lopovi su oni .

Radica

pre 5 godina

Đilas misli da se narod najeo bunika i sve zaboravio

Dusan

pre 5 godina

I to mi je neki Srbin, koji prodaje svoje parce zemlje, koji izdaje Srpski narod. Takav covek nije pozeljan da vodi nasu zemlju.

milos

pre 5 godina

Kursumlija je najbliza Kosovu,i dobro zna da je Djilas prodao isto.

Aaaa

pre 5 godina

Lopovluk mu je kao dobar dan,zato ga je narod i oterao sa vlasti

branko1

pre 5 godina

Pouzdano imam informaciju da se Đilas zbog svega jako uzbudio I da ga je posle toga zaboleo ..........,uvo ga je zabolelo

Nesa

pre 5 godina

Siguran sam da mu nije svejedno. Nebi on potego cak u Kursumliju da mu i ona mesta za koje ga je zaboleo ......, uvo do juce ne trebaju sada kao prolaz ka vlasti. Zato, tako treba lopinama pokazati, i ponosan sam na pravdoljubivost zitelja male a velike Kursumlije.

Miljana

pre 5 godina

Svaka čast gospodinu Vesiću, tako se to radi, raskrinkavanje Đilasove otimačine i lopovluka. Potpuno se slažem da svi dokazi završe na sudu, pa da kroz institucije se dokaže ko je lagao i ko je lopov.

Kremenko

pre 5 godina

A Đilasovih pristalica nema ni za jedan autobus ... Hoće li se taj čovek konačno probuditi iz hibernacije i uvideti da je njemu odavno KRAJ

mita

pre 5 godina

Đilas je dobio u Kuršumliji ono što je zaslužio.Nadam se da će već jednom shvatiti da ga je narod prezreo i da će se skloniti sa političke scene.

Mašnica

pre 5 godina

Ovo je istina koju su mu građani rekli u lice.

Ana

pre 5 godina

Velika podrška građanima Kuršumlije. Svaka čast.

Jelena

pre 5 godina

Sve po zasluzi. On vise nikada nece moci da se bavi drzavnim pitanjima u Srbiji.

joks

pre 5 godina

bravo za kursumliju i njene gradjane,dosao lopov da prica o postenju,svaka cast.

nikola

pre 5 godina

Kako sejes tako ces da pozanjes, kaze nas narod.

Milos

pre 5 godina

Sve sto su gradjani imali da poruce doticnom gopodinu je apsolutna istina. Ovaj vise ni za predsednika kucnog saveta ne moze da dobije.

zarkokoric78

pre 5 godina

Hahaha izviždali ga i njegovi šetači toliko o Djilasu.

Kursum

pre 5 godina

Hahahahahh. Ja sam učesnik protesta iz Kuršumlije. Doveli ste 10 ljudi sa strane da pokušaju da miniraju protest, isterani su. Neće vam uspeti. Pustite snimak kako masa odmah posle ovoga viče VUCICU LOPOVE! Narod je nezadovoljan. A vi svi Sikter po sendvič.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija