• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

15.03.2019

11:20

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ ZA PINK: Dokazano je, Trifunović je PRIJATELJ BATINAŠA! Posle ovoga, njegova POLITIČKA KARIJERA BI MORALA DA BUDE GOTOVA!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ ZA PINK: Dokazano je, Trifunović je PRIJATELJ BATINAŠA! Posle ovoga, njegova POLITIČKA KARIJERA BI MORALA DA BUDE GOTOVA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je za TV Pink da ima više slika koje definitivno dokazuju da su Sergej Trifunović i osuđeni Petar Vladulović, napadač na Kseniju Radovanović, vrlo bliski i prijatelji, a i politički staradnici

- Vladulović, taj siledžija i batinaš je, koji napada i udara žene je učestvovao u političkim akcijama PSG. Postoji snimak gde on na jednom od protesta PSG stoji bukvalo prvi do Trifunovića - naveo je Vučićević. 

Kaže da je, Trifunović juče uhvaćen u najstrašnijoj laži zbog koje bi njegova politička karijera, da ima i malo morala i obraza, morala već juče da bude završena. 

- Kada neko tako slaže i bude uhvaćen, on nema više nikakav kredibilitet, ali on nije slagao za nešto je moguće razumeti. On je slagao javnost, policiju i oštećenu stranu za najstrašniju moguću stvar - za nasilje nad ženama - rekao je Vučićević. 

Prema njegovim rečima, sada je jasno da je Sergejev prijatelj i saradnik fizički napao ženu, udario je pesnicom u glavu, polomio joj naočare, raskrvario joj je nos i naneo povrede. 

- Policija je intervenisala. Trifunović je nakon toga rekao da čoveka koji je udario Kseniju Radovanović, šeficu inicijative "Ne davimo Beograd" ne poznaje! Ona je opozicioni aktivista koji žestoko kritikuje i Vučića i vlast. Nju je napao Sergejev batinaš! Svi očevici kažu da ona ničim nije provocirala ili doprinela takvoj rekaciji. Ovaj siledžeja je nju počeo da vređa, a potom je udario pesnicom u glavu. Trifunović je bio sa njim u društvu. Kada je Vladulović istrčao iz kulturnog cenatra, Trifunović je otišao za njim, pa se vratio kao da vidi šta se dešava, da bi potom rekao da Vladulovića ne poznaje - prepričao je Vučićević kako je izgledao napad. 

Trifunović je, napomenuo je Vučićević, danima lagao da ne zna ko je napadač i da ga nikada nije video i svojim ponašanjem je podržao najstrašnije nasilje nad ženama.

- Da ima grama morala princima, ne u Sergeju Trifunoviću, nego u srpskoj javnoj medijskoj i političkoj sceni, on bi morao biti bivši političar - podvukao je Vučićević. 

On je postavio pitanje šta bi bilo da je to uradio bilo ko nije sa žute hejterske strane, bilo koji najamanji funkcioner SNS.

 - Da li možete da zamislite da bilo ko od njih zaštiti nasilnika koji bije žene, a da se ne desi ništa. Trifunović laže danima da ne poznaje čoveka koji bije žene, a onda se ispostavi da su braća rođena. Zar se ovako slikaju ljudi koji se ne poznaju - naveo je Vučićević. 

Foto: Youtube printscreeen

Vučićević je ukazao i na to da Trifunović saopštenja šalje iz Aspena, najskupljeg ski rezorta na svetu, odakle i huška ljude na proteste. 

Prema njegovim rečima, najjeftiniji hotel tamo košta 200 dolara dnevno, a cene idu i do 1.000 i 2.000 evra po danu.

 - Imamo lopovsku, tajkunsku, lažovsku opoziciju koja hoće da otme vlast kako bi došla do para - navodi Vučićević i dodao da Sergej Trufunović posle ovoga ne može da ostane političar. 

POGLEDAJTE GOSTOVANJE DRAGANA J. VUČIĆEVIČA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Vas je samo briga o političkim poenima,a moral,zakon,kazna,presuda bacate iza leđa.Da se običan građanin tako ponaša bio bi do sad vezan na stub srama,gospodo.

Miki

pre 5 godina

Pa zasto ga je sramota! Sto lepo ne prizna da mu je prijatelj i da je idiot?!

NentaVr

pre 5 godina

Pokazalo se pravo lice Sergeja i njegovih pajtosa.

Gordana

pre 5 godina

od početka nije bilo dileme oko toga da je Sergej konfliktna ličnost sa velikim problemima

Milica Milicic

pre 5 godina

Trifunovic ocigledno podrzava nasilje nad zenama.

Bojan

pre 5 godina

I Sergej je dokazani zenomrzac zato i ne cudi da je prijatelj sa onim nasilnikom.

tale

pre 5 godina

ma kakva bre politička karijera...nema on više ni glumačku ni političku karijeru

sara

pre 5 godina

Normalno da je prijatelj kad je istog karaktera kao i oni!

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,umsto da kao ranije kliknem samo jednom danas moram jedno pedest puta?Zato su ti brojne rubrike - Komentara 0?

Milutin

pre 5 godina

Da, Istina, To je isto kao sto su i Vuci i Soros prijatelji ili Vucic i Bler koji nas je bombardovao.

ziveo vucic 10000000 godina

pre 5 godina

sergej trifunovic je prodao kosovo i krajinu i Trst ,nije vucic ,vucic je veliki patriota,posten,posten,ljubi ga majka i jos jednom posten ,on i jutka najsvetlije u narodu

ivana

pre 5 godina

Sergej umesto da stiti gradjane, o kojima toliko prica kako su ugrozeni i kako zeli da im pomogne, on stiti siledzije i batinase. Grozota od coveka.

Marija

pre 5 godina

Njegova politicka karijera je gotova samo sto on to jos ne zna, ali narod zna!

Mirjana

pre 5 godina

Nakon ovoga sergej nece ni glumiti, a kamoli da se bavi politikom, njegova karijera je u svakom smislu gotova, ako ga nije sramota on ce i dalje nastaviti da mlati praznu slamu

Nadica

pre 5 godina

Ovo nije ni bila politicka karijera vec pokusaj spasa jednog propalog glumca.

Olja

pre 5 godina

Sergej je propao kao glumac, kao političar (u pokušaju) takođe propao, ali zato kao nasilnik je u usponu!

caca

pre 5 godina

Sergej za prijatelje ima samo batinase,kao sto je i on!!!

Maja

pre 5 godina

Ovo je jos jedan razlog da vlast raspise izbore. Mada sizofrenost ce hospitalizovati opoziciju van politicke scene. Sto je zalosno.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija