• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2019

16:40

(FOTO) ĐILASOV SARADNIK OTEO KORAĆIČKU BANJU U MLADENOVCU!

Politika

(FOTO) ĐILASOV SARADNIK OTEO KORAĆIČKU BANJU U MLADENOVCU!

Podeli vest

Jedan od bliskih saradnika Dragana Đilasa još iz Demokratske straneke, koju je uzgred budi rečeno Đilas zadužio i opljačkao, Dejan Čokić i dalje je njegova perjanca

Taj i takav Đilasov saradnik na kriminalan način dočepao se Koraćičke banje u Mladenovcu. 

Naime, opštinsko Pravobranilaštvo je još u oktobru 2015.godine podnelo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Dejana Čokića, povodom osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja, a u vezi sa nezakonitim otuđenjem i nezakonitim pribavljanjem u svojinu trećih lica. U pitanju su objekti na Koraćićkoj Banji “Stara Mehana”, đački internat i prostorije MZ Vlaška.

Foto: Informer

Ova prijava je dopunjena i proširena na Čokićeve saradnike 2017.godine. Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Čokića zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi sa nezakonitim otuđenjem ovih objekata. 

Foto: Informer

Za Dejana Čokića se vezuju i brjne druge malverzacije, kojima je oštetio Mladenovčane, međutim prisvajanje javnog dobra je najskandaloznija.

Foto: Informer

Čokić je nezakonito prisvojio javno dobro, a 2018.godine otuđio. Jula 2018.godine, supruga Dejana Čokića (Olivera), u jednoj Mledenovačkoj javno beležničkoj kancelariji u svojstvu prodavca sklopila je kupoprodajni ugovor za nepokretnosti u Koraćičkoj banji.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 5 godina

Najpre obezvredne nase banje pa ih kupuju za malu sumu novca i tako profitiraju.

mihajlo

pre 5 godina

Sada vidimo kako je to funkcionisalo za vreme njihove vladavine, kupovali su sve što su hteli za bagatelu, sada sa validnim papirima, prodaju društvenu imovinu kao da je njihova, ovom kriminalu treba stati na put , državni organi na potezu!!!

Valentina

pre 5 godina

Prvo sve uniste, posle ih kupe za male pare, a to i za ocekivati za Djilasa i ekipu, i sada umesto da se svi slozimo kako da resimo problem sa KiM protestuju pojedinci, promovisu nasilje...Strasno!

Ivan

pre 5 godina

Ko šuruje sa Dilasem ne može da bude pošten čovek.

Iki

pre 5 godina

Ко зна колико је бања,фабрика и предузећа отето од стране Ђиласове екипе!

sara

pre 5 godina

Zna se ko moze da kupuje banje, sigurno ne posteni seljak , nego tajkuni.

gb

pre 5 godina

Nista novo. Svi vrlo dobro znaju da Djilas i njegovi saradnici sticu bogatstvo tako sto otimaju od ovog naroda sta god mogu!

Nikola

pre 5 godina

Ha ha pa to nije banja za lečenje.. nego naselje koracička banja..a to je bila neka gradska kafana i bazen

Emina

pre 5 godina

Prvo su sve obezvredili pa pokupovali za jeftine pare...a sad se još žale kao opozicija...strašno.

Mica

pre 5 godina

Bitni su im jedino licni interesi. Najpre obezvrede, pa kupe za male pare.

Zoki

pre 5 godina

DOSmanlije su unistile bukvalno sve cega su se dohvatile!

Svetlana

pre 5 godina

Đilasov saradnik tajkun u propastio korarićku banju opljačkao je i prezadužio

mimi

pre 5 godina

Sada vidimo kako je to funkcionisalo za vreme njihove vladavine

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija