• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.03.2019

21:49

VULIN ODBRUSIO ŠIPTARIMA: Čim ga napadaju znači da se Vučić uspešno bori za Srbe!

Politika

VULIN ODBRUSIO ŠIPTARIMA: Čim ga napadaju znači da se Vučić uspešno bori za Srbe!

Podeli vest

Minsitar odbrane Aleksandar Vulin istakao je večeras da Priština ne želi da se razreši ubistvo Olivera Ivanovića, i da oni Ivanovićevu smrt koriste kao povod za napade na Srbe i na predsednika Aleksandra Vučića.

- Takozvani ministar pravde u Vladi u Prištini nije osetio potrebu da objasni zašto na Kosovu i Metohiji ima toliko ubijenih, opljačkanih i proteranih Srba, a tako malo osuđenih za zločine nad njima - izjavio je Vulin reagujući na izjavu Abelarda Tahirija da je predsednik Srbije odgovoran za davanje naloga za ubistvo Olivera Ivanovića.

Na Kosovu i Metohiji je od 1999. ubijeno preko 1.000 Srba i za njihove smrti gotovo niko nije odgovarao, ukazao je Vulin. On je istakao da i za bezbrojne napade na Srbe, za pljačke i ranjavanja, gotovo niko nije odgovarao, ka ni za proteranih 250.000 Srba, za spaljene crkve 17. marta 2004. gotovo niko nije odgovarao. 

- Kao što Šiptarima nije stalo da otkriju i osude ubice žetelaca u Starom Grackom ili ubice dece u Goraždevcu na reci Bistrici, tako im nije stalo ni da se otkrije ubica Ivanovića - ocenio je Vulin.

- Nisu uspeli da slome Vučića niti da mu pripišu odgovornost za svoje poteze kojim su ubili dijalog pa pokušavaju da mu prebace odgovornost za zločine o kojima znaju mnogo više nego što smeju da priznaju. Istina o ubistvu Ivanovića biće poznata ali to Prištinu neće moći da obraduje. Koga Šiptari mrze i napadaju kao Vučića, taj može biti siguran da se uspešno i istrajno bori za Srbe - poručio je Vulin.
 

ŠIPTARI UHVAĆENI U LAŽI! Tužilac lažne države Kosovo priznao da protiv Radoičića nema dokaza!

MARKO ĐURIĆ: Izjave šiptarskih zvaničnika govore o umešanosti Prištine u OLIVEROVO UBISTVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Nikome zaista nije jasno zašto "albanski prijatelji", citiram predsednika, napadaju Aleksandra Vučića. Nešto im se zamerio od onih sastanaka u Briselu sa osmhom na licu. Davno prošlo vreme. Prijateljstva ne opstaju. Naročito ne lažna, iza leđa Srbiji. Oni iz SzS- a i PSG- a jedino što umeju je da se istresaju na ženama. Obične mutivode i bednici.

peki

pre 5 godina

Vucic se bori za Srbiju kao nijedan politicar pre njega,mada mnoge sile nisu na nasoj strani i stoga je jako tesko dokazati pravdu koja je na nasoj strani.

slađa

pre 5 godina

I da ne zaboravim. I oni rade za istog šefa kao i Aleksandar Vuchich. Ali njihov šef ima šefa. Malenu Srbiju.

markopetrovic

pre 5 godina

Svima je jasno da im nas predsednik smeta jer nece da da priznanje njima bi vise odgovarao Jeremic

Marija Lazic

pre 5 godina

Priština ne želi da se razreši ubistvo Olivera Ivanovića.

vojkan

pre 5 godina

VUČIĆ SE HRABRO BORI ZA SVOJ NAROD I DRŽAVU

Maja

pre 5 godina

Napadajući Srbe Albanci žele da pobegnu od svoje odgovornosti.

NatalijaM

pre 5 godina

Oni ga napadaju za sve i svasta, sto znaci da je Vucic u svakom delu posla odlican. Uspeh boli, a oni to ne prastaju!

maki

pre 5 godina

Predsednik se bori za budućnost Srbije i Srba na Kosovu.

Nikola

pre 5 godina

Najveći greh jednog uspešnog političara je upravo njegov uspeh, i to niko od protivnika ne voli.

Zoran

pre 5 godina

Što on ne kaže ko je ubio gardiste u Topčideru? I zašto ni jedan častan oficir nije postavio to pitanje ministru? Čega se plaše, pa on nije služio vojni rok.

Joxy

pre 5 godina

Kako ce siptari da rasvetle bilo sta kad iza svega stoje oni sami?

Ema

pre 5 godina

Predsednik Vučić se bori za interese svog naroda i albancima to jako smeta.

Djordje

pre 5 godina

Vucic se bori za svoj narod na KiM . Pokusava da sve resi mirno i dijalogom, ali neka ne sumnjaju u njega, ako bude bilo potrebe primenice i silu!

Klara

pre 5 godina

Nema brige za predsednika dok je narod Srbije uz njega!

Joka88

pre 5 godina

Predsednik se krvavo bori za svoj narod!I hvala mu do neba na tome!!

zorica

pre 5 godina

Nece im ni uspeti da obore Acu, jer se bori i borice se za svoj narod koji je uz njega i uvek ce biti

Alapaca

pre 5 godina

Napad je najbolji pokazatelj porazenosti i nemoci.

Neksa

pre 5 godina

Siptarski napadi na predsednika Vucica su potvrda da se predsednik bori za interese Srbije i srpskog naroda... pa sta mislite sto Djilasa ne napadaju???

mimi

pre 5 godina

Čim ga napadaju znači da se Vučić uspešno bori za Srbe!

Kosovka devojka

pre 5 godina

Da li konacno medjunarodna zajednica uvidja kolika je bahatost Pristine...I da ovim kriminalcima tacno nesto fali

Nikoletka

pre 5 godina

Siptari se plase Vucica.Jasno je koliko je sposoban i jak kada je uspeo da povrati pitanje Kosova koje je bilo gotovo izgubljeno na pregovaracki sto.

Biljana Đ

pre 5 godina

Znaju oni ko im je najveća prepreka da Srbija ne prizna nezavisnost Kosova i zbog toga ga i napadaju.

Dejan

pre 5 godina

Vučić se lavovski bori za svoju zemlju i to Šiptarima smeta

Natasa

pre 5 godina

Predsednik Vučić je naša ,,zvezda vodilja"!

Dragisa

pre 5 godina

Normalna vojna služba, kao što je bila tada, bila bi dobra! Ali ovaj novi model, u kojem svaki muškarac, u dobi od 30 godina, koji nisu služili vojsku ili su odslužili u civilu, mora služiti 15 dana! To je katastrofa!

Nikola

pre 5 godina

Šiptari zato i prave savez sa Đilasom jer im ne odgovara Vučić na vlasti u Srbiji.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija