• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2019

21:48

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK O UPADU ĐILASOVIH I OBRADOVIĆEVIH RAZBOJNIKA U RTS: Opozicija je OČAJNA i zbog toga pravi inicdente! ŽELE NA SILU DA DOĐU NA VLAST!

Politika

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK O UPADU ĐILASOVIH I OBRADOVIĆEVIH RAZBOJNIKA U RTS: Opozicija je OČAJNA i zbog toga pravi inicdente! ŽELE NA SILU DA DOĐU NA VLAST!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević gostujući na TV Pink izjavio je da je opozicija svesna da protesti propadaju i da su upravo zbog toga upali u zgradu RTS

- Oni su ovo uradili pošto protesti propadaju. Predsednik Vučić u okviru kampanje "Budućnost Srbije" u najmanjim selima govori pred najmanje 2.000 ljudi, a oni u Beogradu  jedva skupe 2000 ljudi. Oni su očajni i zato prave incidente. Pokušavaju da dođu na vlast na silu. Ovo podseća na 5. oktobar 2000. Tada su jednog čoveka bez zaštite, našeg kolegu, prebili, a malo je falilo da ga linčuju. Tada su tukli sve na ulici koji se nisu slagali sa njima. Ovo mora da bude najstrože sankcionisano - rekao je Vučićević.

On je dodao da je došao do informacija u vezi sa ovim upadom. 

(FOTO/VIDEO) ĐILASOVI I BOŠKOVI RAZBOJNICI UPALI U RTS, LOMILI SVE PRED SOBOM! POGLEDAJTE KAKO ONI ZAMIŠLJAJU DEMOKRATIJU!

 

- Kažu da je Boško na koordinacionom sastanku pre protesta rekao da treba upasti u RTS, pošto se danas nešto slično desilo u Tirani. Očigledno je da su oni to hteli da ofiraju i u Beogradu. Srećna okolnost je što je svako od tih ljudi, Boško Obradović, Dragana Đilasa zabeležen unutra u zgradi RTS. Postoje kamere koje su sve snimile. Šta je sledeće? Ima da upadaju u naše stanove, u naše kuće ako ne mislimo kao oni. Ovo je čist fašizam. Zamislite sad, da je neko drugi došao na ideju da upadne u zgradu N1. Evo baš gledam na njihovoj televiziji sve vreme se prenosi uživo upad na RTS. Ovo nisu demnonstracije već nezakonit upad u Javni medijski servis - dodao je glavni i odgovorni urednik Informera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejana

pre 5 godina

Na ovakav način nikada nece doci na vlast! Ja im se u ime svihiz SNS-a sto nam dizu prosek!

markopetrovic

pre 5 godina

Njima je cilj da na silu dodju na vlast i ne biraju sredstva samo da dodju da kradu i da napune svoje dzepove

Nina

pre 5 godina

Ocajni smo i mi zbog njih vec poduzi niz godina pa nismo ih razapinjali kaooni sto rade sa zenama i vlasti.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija