• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2019

23:20

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SUTRA U PODNE OBRAĆA JAVNOSTI!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SUTRA U PODNE OBRAĆA JAVNOSTI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksndar Vučić obratiće sutra javnosti povodom vecerašnjih događaja kada je deo demonstranara i lidera SZS upao u zgradu RTS

Predsednik Vučić obratiće se u 12.00 sati u zgradi Predsedništva.

Podsetimo, lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović i grupa građana upali su večeras na silu u zgradu RTS, tražeći da gostuju u Dnevniku. Na lice mesta je stigla i policija, a prema poslednjim informacijama naših izveštača sa terena, pripadnici žandarmerije počeli su da iznose demonstrante, na civilizovan način u skladu sa svojim ovašćenjima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 5 godina

**** pripadnici žandarmerije počeli su da iznose demonstrante, na civilizovan način u skladu sa svojim ovašćenjima. *** Ma šta iznosi demostrante, prebi govna, sve su to domaći izdajnici i nasilnici ! ! ! ! ! ! ! ! !

Sanja

pre 5 godina

Predsednik umesto da bez pritiska vodi drzavu, on mora da se bakce i gubi vreme zbog huligana!

zdjurdjevic

pre 5 godina

Jedva čekam šta će nešto novo i pametno da kaže.

Nikola

pre 5 godina

STALOŽEN,ODGOVORAN I REALAN....VUČIĆ NE ODOBRAVA NASILJE.

srecko

pre 5 godina

Danas kada je Srbiji potrebno jedinstvo imamo delovanje klasicnh petokolonasa , sa primesama kvazi revolucionarstva.i drzavnog udara. Treba kazniti maksimalnim zatvorskim kaznama. Za primer.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija