• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.03.2019

19:06

MILOSAV MILIČKOVIĆ: Nezabeležen pokušaj obračuna s policajcima

Politika

MILOSAV MILIČKOVIĆ: Nezabeležen pokušaj obračuna s policajcima

Podeli vest

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković ocenio je danas da napad na policijske službenike predstavlja "nezabeležen pokušaj obačuna" i "divljački pokušaj povređivanja policajaca"

- Najnoviji napad na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova od strane huligana iz Saveza za Srbiju predvođenih Draganom Ðilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem, predstavlja nezabeleženi pokušaj obračuna s policijskim službenicima koji, isključivo u skladu sa zakonom, obavljaju svoj posao i staraju se o javnom redu i miru - naveo je Miličković u saopštenju za javnost.

 

(VIDEO) JOŠ JEDAN NAPAD NA POLICIJU! Pogledajte kako Đilas i njegovi pajtaši nasrću na organe reda!
 

On je ocenio da je "gađanje kamenicama i flašama pripadnika policije, ispred zgrade Policijske uprave za grad Beograd, novi divljački pokušaj povređivanja policajaca" i dodao da "ovakvo ponašanja predstavnika i lidera Saveza za Srbiju ne iznenađuje, jer je politika nasilja jedino što oni poznaju i odlučno sprovode".

KAKVA POBEDA ZA VUČIĆA! Đilasov promoter Slobodan Georgiev javno priznao poraz opozicije!



- Ministarstvo unutrašnjih poslova i Republika Srbija stoji iza svakog policajca i neće dopustiti da napadi na policijske službenike prođu nekažnjeno. Državni organi Republike Srbije moraju da reaguju i kazne sve koji fizički napadaju policajce - zaključio je Miličković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cvele

pre 5 godina

Svaka cast policajcima koji su uspeli ostati pribrani na svaki vid provokacije i napada na njih i kolege.

eneja

pre 5 godina

Policija me prijatno iznenadila svojim reagovanjem!

milan306

pre 5 godina

Sve pohvale za policiju i njihov profesionalizam

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija