• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2019

23:39

DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMEŠNO: Pristalice opozicije osuđuju Vučića, podržao je Simona Bolivara po pitanju Venecuele

Politika

DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMEŠNO: Pristalice opozicije osuđuju Vučića, podržao je Simona Bolivara po pitanju Venecuele

Podeli vest

Kontravizija nastavlja da razotkriva koliko znaju pristalice opozicije, te je tako tema večerašnje emisije bila to kako je predsednik Vučić podržao Simona Bolivara američkog plaćenika u Venecueli

Iako to zvuči smešno, pošto je Bolivar živeo od 1783. do 1830. godine. Bio je južnoamerički revolucionarni vođa baskijskog porekla.

Vodio je borbe za nezavisnost Venecuele, Kolumbije, Ekvadora, Perua, Paname i Bolivije. U tim državama i u većini ostalih država Južne Amerike, Simon Bolivar se smatra herojem.

Ipak, to nije sprečilo pristalice Boška, Đilasa i Jeremića da kažu da je Vučićeva podrška Bolivaru jadna, te da ih ova podrška ne čudi!

 

(VIDEO) SMEHOTRESNA KONTRAVIZIJA LAVA PAJKIĆA: Opoziciji kriv Vučić, zbog saradnje sa serdarom Jankom Vukotićem?!

 

(VIDEO) PRISTALICE OPOZICIJE PONOVO ŠOKIRAJU! Veruju da je ALEKSANDAR NEVSKI PRODAO ORDEN ALEKSANDRU VUČIĆU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Možda bi i znali da su više gledali RTS. Ako već ništa u školi nisu naučili. Postoji i obrazovni program na toj tv. Umesto što su napadali i upadali i gajili iracionalnu mržnju prema Vučiću. Izgubili su mnogo vremena iskustva i znanja ganjajući predsednika Srbije. Svet je neviđeno napredovao. Uz tradicionalna znanja i veštine, nove tehnologije su donele pametne novine koje treba koristiti za lični razvoj i usavršavanje, a ne za generisanje ludia i mržnje.

Jovana

pre 5 godina

Bilje da su cutali nego da se blamiraju tako. Zalosno je koliko su ljudi "pametni".

Nikoletka

pre 5 godina

Jasno je koliko je njima stalo do dezave i svega kada ne znaju sta se trenutno desava u Venecueli i ko je na vlasti a ceo svet zna i strahuje.Opozicija strahuje samo za svoje dzepove.

Mirjana

pre 5 godina

Sramota me njihove sramote, osnovno obrazovanje nemaju, a zele da menjaju vlast, sta ovde ima uopste i da se komentarise, sve su sami rekli.

Luka

pre 5 godina

Pristalicama opozicije je opsta kultura strana, jedino sto znaju su vredjanje, vandalizam, ponizavanje, pretnje, agresija...

Iva

pre 5 godina

Ne pada iver daleko od klade... S' obzirom koga i sta podrzavaju vidi se da mozga nemaju!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija