• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

18.03.2019

11:44

PREKRŠAJNI SUD: Sedmorica osuđena zbog upada u zgradu RTS-a!

Politika

PREKRŠAJNI SUD: Sedmorica osuđena zbog upada u zgradu RTS-a!

Podeli vest

Zbog subotnjeg upada u zgradu RTS-a i kršenja Zakona o javnom redu i miru i uznemirenja zaposlenih, Prekršajni sud u Beogradu osudio je ukupno sedam osoba

Pored 19-godišnjeg P.C. koji je osuđen na 30 dana zatvora po hitnom postupku, u nedelju uveče zbog "drskog i bezobziranog ponašanja izvršenog u grupi", istu kaznu zbog istog prekršaja dobili su M.S, S.V, N.D, K.T. i M.D, precizirao je za Tanjug predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović.

Sedmi osuđeni S.S, koji je šutirao flaše prema policiji, dobio je novčanu od 20.000 dinara.

DIREKTOR POLICIJE REBIĆ ZA RTS: Tokom protesta u subotu i nedelju PRIVEDENO 18 LICA, OD ČEGA OSAM ZA KRIVIČNA DELA, policija reagovalo uzdržano!

Osuđeni na zatvorske kazne će odmah biti upućeni u zatvor na izvršenje kazne, jer žalba na ovu odluku ne odlaže izvršenje, ali svakako imaju pravo da ulože žalbe, dodao je Marinović.

Do ovih prekršaja došlo je u okviru protesta "1 od pet miliona" kada su u vreme emitovanja drugog Dvenika RTS demonstranti upali u zgradu RTS, predvođeni liderima dela opozicije.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 5 godina

OPET SELEKTIVNA PRAVDA,KOLOVODJE NA SLOBODI A ZAVEDENI U PRITVOR.TREBA RAZRESITI TUZIOCE I SUDIJE KOJI OVAKO PRESUDJUJU.

Perica

pre 5 godina

Opet se sprdate sa narodom. Opet rešavate posledice umesto uzroka. Šta je sa kolovođama protesta (Đilas,Obradović),gde su kazne za njih??? Političari-BELI MEĐEDI,udri po guliji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija