• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2019

12:20

USTAŠE PRIŽELJKUJU DRŽAVNI UDAR U SRBIJI I UBISTVO PREDSEDNIKA SRBIJE! Kosor: Vučiću, proći ćeš kao Aljende!

Politika

USTAŠE PRIŽELJKUJU DRŽAVNI UDAR U SRBIJI I UBISTVO PREDSEDNIKA SRBIJE! Kosor: Vučiću, proći ćeš kao Aljende!

Podeli vest

Dokazana mrziteljka Srba, nekadašnja premijerka Hrvatske i predsednica HDZ Jadranka Kosor, toliko je oduševljena nasilnim demonstracijama koje u Beogradu organizuju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, da priželjkuje državni udar u Srbiji i ubistvo Aleksandra Vučića


Kosorova je zato na tviteru lajkovala poruku jednog ekstremiste koji poručuje da se Vučić neće predati živ i da će proći kao čileanski predsednik Salvador Aljende, koji je 1973. godine stradao tokom državnog udara u toj latinoameričkoj zemlji.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan J

pre 5 godina

Hrvatima se divim s jedne s druge strane. Imaju veći kult nacije od nas, ustvari bar ga neguju. Nama to fali, ali što se tiče njihovih izjava o protestu, šta drugo očekivati, odgovara im slabija Srbija.

Marija

pre 5 godina

Ustasama krivo je sto Srbija postaje vodeca drzava u regionu i oni gube korak i treba da im je krivo jer predsednik Vucic vodi drzavu ka uspehu i razvoju.

Jelena

pre 5 godina

Bolje bi im bilo da gledaju u svoje dvorište.

Lela

pre 5 godina

Koji morbidni likovi, sva sreća pa ste tamo u vašoj lijepoj.

Nikola

pre 5 godina

Hrvatski poltičari se nadaju haosu u Srbiji.

djordje anunaki

pre 5 godina

Dao bih 10 godina zivota za mogucnost da joj hirurski prosirim taj kes od uva do uva hehehe...

nikola

pre 5 godina

Dokaz da Bosko Obradovic jeste covek izdajica, jeste covek stranih ambasada, jeste covek albanskih sepratista i jeste covek ustaskog lobija je ta sto ga nacionalisti Hrvatske svesrdno podrzavaju.

lana

pre 5 godina

Ne mogu mu nista, znaju samo da prete i da protestuju.

vojkan

pre 5 godina

Mogu da pričaju šta hoće,to samo govori o njihovoj zlobi i pakosti o njima samimam

Lina

pre 5 godina

Oni se raduju svemu sto je najgore za srpski narod.

Nale

pre 5 godina

Ustase ama bas ni malo ne moraju da brinu o nasem predsedniku. Ocito je da im je trn u oku ali moraju ustase da zive sa tim!

Vlado

pre 5 godina

Za one mlađe, koji ne znaju: Salvador Aljende je izabran na slobodnim izborima1970. godine u Čeleu, kao kandidat levice a "izvršio samoubistvo" za vreme vojnog puča 1973. godine (koje nikad nije dokazano) , kada je vojnim pučem došao na vlast diktator general Pinoče, koga su podržavale SAD (kao uvek) u obaranju legalno izabrane vlade. Pinočeov režim je odgovoran najmanje za 3.200 ubistava i 38.000 slučajeva torture. Zar je nekome čudno da se Jadranka Kosor oglasila i podržala ubistvo Vučića? Meni nije, jer znam da su joj veoma bliski zločini u Jasenovcu, baš kao što je to radio Pinoče, ali za ustaše ovaj je bio amater.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija