• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2019

14:56

DODIK: Protesti u Beogradu nisu dobri za Srbiju!

Politika

DODIK: Protesti u Beogradu nisu dobri za Srbiju!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH, Milorad Dodik izjavio je danas da poslednji događaji u Beogradu nisu dobri za Srbiju i da je pogrešno vreme izabrano za slanje takve poruke u trenutku kada je Srbiji potrebna snaga za pregovaračke procese sa Prištinom

 

Dodik je ocenio da bi bilo logično da se sve nacionalne i političke snage u Srbiji okupe oko pregovarača, a da sve ono što treba da rešavaju na političkom planu treba činiti u skladu sa izborima.

- Svaka vrsta ulice i nestabilnosti asocira na to da su kreirani ili da su podmetnuti Srbiji da bi smanjili njenu snagu i moć. Ja to posmatram na taj način. Treba poštovati legitimno izabrane institucije i legalno izabranog predsednika Srbije i u tom pogledu sve stvari rešavati na dan izbora. Koliko razumem, tamo se i razgovara na tu temu - da dođe do izbora - rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, prenela je RTRS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija