• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2019

23:03

STEFANOVIĆ RASTURIO OPOZICIJU: Kada kažete ''tražim aboliciju'', vi ste ga osudili!

Politika

STEFANOVIĆ RASTURIO OPOZICIJU: Kada kažete ''tražim aboliciju'', vi ste ga osudili!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je večeras da predsednik Aleksandar Vučić razmatra mogućnost aboliranja uhapšenih učesnika protesta u Beogradu koji nisu počinili teža prekršajna i krivična dela.

- Ono što predsednik jeste rekao je da oni koji nisu počinili teža krivična i prekršajna dela mogu biti abolirani i da on razmatra taj potez. Ja verujem da će on taj potez i primeniti - rekao je Stefanović za TV Prva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Predsednik će sigurno izaći u susret onima koji nisu počinili teža krivična ili prekršajna dela. Mada, glvni vinovnici i podstrekivači na nasilje nisu ni privedeni niti procesuirani. Na snimcima se odlično vidi ko preti policajcu u civilu, ko razbija ulazna vrata RTS- a kao i sve ostalo. I ko stvara atmosferu linča protiv predsednika države, blokirajući njegov rad u Predsedništvu. Antiustavno i nezakonito ponašanje mora biti sankcionisano. Mi ni sa ovim teretom ne možemo onda sasvim jasno reći da crpimo i delimo evropske vrednosti. Ovo je nezabeležen slučaj da predsednik bude na onakav način blokiran na svom radnom mestu i da učesnici i podstrekivači ostanu nedodirljivi. Snaga naroda koji je dao punu i nesebičnu podršku predsedniku jeste ogromna, možda i najjača do sada. Ali narod mora da povrati poverenje u institucije koje se bave ugrožavanjem državnog poretka i Ustava. Inače se sve obesmišljava. Ovo nije poziv na odmazdu niti je to napad na političke neistomišljenike. Jednostavno, neki ljudi su realno po ko zna koji put ugrozili zakone i Ustav Srbije.

SS

pre 5 godina

Ne treba imati milosti,jer sad ako im popustite ima da se okuraže i sutra da razbijaju drugima glave gde stignu.Ovo im je životna škola,da nauče kome da veruju a kome ne,jer ta gospoda pozadinci iz SZS su verovatno po završetku ludovanja otišli na bogatu večeru i dobro pićence,a njihovi sledbenici verovatno nemaju ni za pljeskavicu sa kokakolom.

Saša

pre 5 godina

Ovo je pravna država i svi treba da odgovaraju

MILA

pre 5 godina

Još jedan od dokaza koliko je predsednik velikodušan

Nina

pre 5 godina

Možda uspeju da se opamete, mada ne verujem…

Bojan

pre 5 godina

Ma njima je bitno samo da izadju bas ih briga dal su krivi ili nisu! Veliki junaci ni tri dana u zatvoru ne mogu da izdrze!

Dragan

pre 5 godina

Svi koji su prekršili zakon treba da odgovaraju.

Aaaa

pre 5 godina

Opozicija samo zna da napada,bez konstruktivnih ideja i predloga.

Marina

pre 5 godina

Mladost se špovodi ludilom i lošim društvom koje ih okružuje.

Ana

pre 5 godina

Opozicioni Lideri,su najobicnije kukavice,koje se kriju iza omladine.Vrhunac licemerja i zlobe je ponasanje ovih elitnih lidera,koji nose skupocene satove.Sta reci?Bas u njihovom elitnom stilu.Zgrozena sam.

dusan

pre 5 godina

Presednik je pomilovao koji su iskorišćeni od strane Đilasa,Jeremića i Obradovića

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija