• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2019

23:14

(FOTO) PRODALI ONE KOJI IH PODRŽAVAJU! Zašto Đilas, Obradović i Jeremić nisu stajali cele noći ispred CZ dok se ne puste uhapšena deca?

Politika

(FOTO) PRODALI ONE KOJI IH PODRŽAVAJU! Zašto Đilas, Obradović i Jeremić nisu stajali cele noći ispred CZ dok se ne puste uhapšena deca?

Podeli vest

Glavna i odgovorna urednica Nove ekonomije i direktorka Biznis Info grupe Biljana Stepanović prozvala je lidere SzS zašto nisu ostali ispred CZ dok se ne puste svi uhapšeni koje su poveli da prave nerede, a posle se distancirali od njih

- Kao roditelj bih pitala SzS: Zašto Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić i ostali niste stajali cele noći ispred CZ na mrtvoj straži dok se ne puste uhapšena deca? Vi ste ih poveli na RTS, zašto ne stojite dok ih ne puste, a vas da uhapse ako treba? Ako ste lideri - napisla je Stepanović.

Foto: Youtube printscreeen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Briga njih za tu prevarenu decu,iskoristi budale za svoje interese i kud koji moli moji,na pečenje,piće i veselje.A ta "deca"valjda imaju roditelje ili idiote koji ih vaspitavaju u životu,pa im sad umesto poslodavaca leže u pritvoru,i ako možda se opamete i shvate neke stvari.

Rajko

pre 5 godina

Zato što gledaju samo sebe i nije ih briga za druge

Bojan

pre 5 godina

Bilo im je zima ili su morali u kafanu! Bas njih briga dok je njihova guzica sigurna i sita!

Luka

pre 5 godina

Zato sto ti lideri manipulisu decom i celim protestima! Zato sto Jeremic nije usao u zgradu RTS-a, ali su navukli decu da to urade, zato sto Obradovic komanduje da drugi vozac sedne za volan i gazi policiju (sto on nije seo?), zasto Djilas nije nosio tu motorku, nego su drugi napravili to monstruozno delo, zato sto lidere opozicije zanima fotelja, a ne narod...

Tanja

pre 5 godina

Pa on ih je samo iskoristio, a oni su ocigledno mislili da ce Djilas da zalegne za njih. Malo su se zaneli!

Aaaa

pre 5 godina

Srbija zastupa demokratske vrednosti,a ne nasilje.

Ivan

pre 5 godina

Svaka čast na pitanju gospođe Biljanje, da vidim šta će sad odgovoriti.

nikola

pre 5 godina

Nisu stojali zato sto su ovi u CZ-u potrosna roba ovih razbojnika.

MINJA

pre 5 godina

što bi stajali kada su tuđu decu guruli u nasilje a svoju štite kao i sebe.

Kole

pre 5 godina

Lideri SzS su licemeri koji ne biraju sredstva da dodju do svog cilja, to su pokazali jos jednim primerom tako sto su koristili decu.

Marija

pre 5 godina

Nikoga oni ne podrzavaju,cak se ni medjusobno ne podrzavaju.

milan306

pre 5 godina

PRODALI SU TU JADNU DECU..ĐILAS,JEREMIĆ I OBRADOVIĆ...KUKAVICE

Mija

pre 5 godina

Od takvih cinicnih ljudi,kao sto su Djilas,Jeremic i Obradovic,necete ocito dobiti odgovor.Njima nije stalo,ni do jednog gradjanina Srbije,a kamoli do omladine.Znaci oni samo gledaju svoju korist.Oni su se izvukli,a naravno omladina,i ostale njihove pristalice ce odgovarati za njihove postupke,jerje Srbija pravno uredjena drzava,i nece tolerisati nasilje.Bice kaznjena deca,koja su zapravo najmanje kriva,zloupotrebljeni su od strane opozicije,i zato smatram da lideri opozicije,moraju da snose posledice za ovakvo ponasanje.Za ovakvo nasilno ponasanje nemaju opravdanja.

Mašnica

pre 5 godina

Propala opozicija je isturila decu u prvi plan da bi sebe zaštitili.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija