• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

19.03.2019

22:11

SZS POSLE UPADA NA RTS PAO NA 6 ODSTO PODRŠKE: Đilasov savez trenutno ima manji rejting čak i od Sergeja Trifunovića

Politika

SZS POSLE UPADA NA RTS PAO NA 6 ODSTO PODRŠKE: Đilasov savez trenutno ima manji rejting čak i od Sergeja Trifunovića

Podeli vest

Opoziciji okupljenoj oko Saveza za Srbiju drastično se srozao rejting nakon divljačkog upada u RTS i napada na novinare Javnog servisa!

Kako saznajemo, najnovija 'kat' dnevna istraživanja javnog mnenja, koja predstavljaju trenutni presek stanja i koja radi jedna od najvećih domaćih agencija, pokazuju da je zbog nasilnih ispada na protestima rejting SZS pao na oko šest odsto.

To govori da je njihova popularnost gotovo prepolovljena, jer su im poslednja istraživanja davala oko 10 odsto podrške. Đilasov savez trenutno tako ima manji rejting čak i od lidera PSG Sergeja Trifunovića, čija je popularnost na oko osam odsto.

Ljudi neće haos

Građani Srbije žele stabilnost, dosta im je trauma i nasilja
Vladimir Pejić, "Faktor plus"

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju uveče na TV Pink da je divljanje opozicije podiglo popularnost SNS, dok opozicija sve više slabi.

- Već danas smo radili mali presek javnog mnenja. I kažem vam, dobio bih više glasova nego ikada, a oni manje nego ikada. Eto, toliko su uzdrmali režim - naglasio je Vučić.

SUD ODBIO DA ODREDI PRITVOR OSUMNJIČENIM ZA UNOŠENJE TESTERE U RTS I NAPAD NA POLICAJCA, PUŠTENI DA SE BRANE SA SLOBODE!

Direktor agencije "Faktor plus" Vladimir Pejić ocenjuje da će pravi efekti nedavnih događaja tek biti vidljivi.

- Sasvim je moguće da su 'katovi' pokazali takve trendove. Tu se ne mere rejtinzi koliko se pokazuje emotivno raspoloženje i trenutni utisak ljudi. Činjenica je da građani žele stabilnost i da im je dosta nasilja. Ipak, pune efekte videćemo za oko dvadesetak dana... - ističe Pejić.

APELACIONI SUD UVAŽIO VUČIĆEVU MOLBU: Ukinute prekršajne presude, okrivljeni odmah na slobodi

(FOTO) ZAPALIO ZA LONDON, A DECU KOJU JE NAHUŠKAO NA NASILJE OSTAVIO NA CEDILU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tina

pre 5 godina

Crni Djilasu sta si doziveo, da Sergej koji je u politiku usao pre samo nekoliko meseci ima veci rejting od tebe.

Alapaca

pre 5 godina

Pa pasce oni i na 2, sami sebi daju auto gol svaki dan

ognjen

pre 5 godina

Videli su građani šta bi nam se desilo da ovi dođu na vlast

Danijela

pre 5 godina

Drsko i nasilničko ponašanje pripadnika opozicije, upadom u RTS samo demagoški izaziva strah i mržnju, a najmanje predstavlja autoritet i razumni politički diskurs.

Dejan

pre 5 godina

Sve stranke osim SNS-a i SPS-a boriće se za cenzus.

Marko Lučić

pre 5 godina

Dok dođu izbori, njihov rejting neće biti veći od 2%.

MINJA

pre 5 godina

Kada će ovi iz opozicije da shvate da nasilje narod ne voli.

Saradžogla

pre 5 godina

Izlazi naš Predsednik iz sedišta i mirno sluša kako mu se dobacuje LAŽOVE.LAŽOVE ... Kada je smanjio penzije a rekao da to neće od sramote danima nisam izlazio iz kuće.Od ukućana me bilo sramota a kamoli od komšija.Kao član ili ti neki faktor u SNS sam agitovao za Vučića.Dan danas nisam sreo penzionera koji je odobrio smanjenje penzije.Vrate se penzije na početni nivo a onda se veli POVEĆANJE?Ne morate da me pravite ludim kada i sam to znam da jesam!

crnooka

pre 5 godina

ma ko ce bre da glasa za ove propalnike ove cirkuzante

mila

pre 5 godina

pa tek ce njima da padne rejting....sada smo svi videli o kakavim ljudima je ovde rec

Rale

pre 5 godina

Zato i prave ovakve cirkuse pošto na izborima nemaju podršku.

Aca

pre 5 godina

Niko normalan u Srbiji ne moze podrzati divljastvo.

Milenko

pre 5 godina

Oni su sami sebi najveći neprijatelji, politika nasilja nikada neće proći dobro kod naroda!!

zarkokoric78

pre 5 godina

Ovi iz SzS dojadili i sebi samima, a sa ovim poslednjim ispadima u vidu huliganstva i nasilja srozali su se još više. Niko iole normalan ne gura decu ispred sebe da ih hapse.

Obrad Malesevic

pre 5 godina

Narod nece nasilnike i siledzije i nikada nece podrzavati tako nesto. Divljastvu nema mesta u Srbiji.

milojko

pre 5 godina

, najnovija 'kat' dnevna istraživanja javnog mnenja, koja predstavljaju trenutni presek stanja i koja radi jedna od najvećih domaćih agencija, pokazuju da je zbog nasilnih ispada na protestima rejting SZS pao na oko šest odsto

Dejan

pre 5 godina

Rejting ce im biti sve manji,na kraju ce se boriti za cenzus.

Nikoletka

pre 5 godina

Dakle,Srbiju nisu ponizili jer je otvorila oci i cula sta ima da da im SzS ponudi,a to je nasilje.Podrska pada sunovratno.

oktopod

pre 5 godina

Ovi iz SzS ako nastave sa neredima, pašće ispod cenzusa. Oni moraju da shvate da građani neće nasilje i nerede, hoće mirno i demokratsko društvo. Sa divljačkim ponašanjem oni sebi spuštaju rejting, a vlast beleži samo novi rast popularnosti.

Tanja

pre 5 godina

Mene ovo ne iznenadjuje ni najmanje. Obradovic, Jeremic i Djilas su sami sebi dokrajcili. Narod ne voli nasilnike i divljake.

Macko

pre 5 godina

Gradjani zele stabilnost i sigurnost, a ne da u ustanove u ulazi rulja i divlja. To ne lici ni na srednji vek. Nemaju ni cilja, ni ideje, osim parole - daj vlast.

Sanja

pre 5 godina

Protesti kojima prisustvuje opozicija su ništa drugo nego promovisanje njih samih.

Matija

pre 5 godina

Narodu je dosta ratova, svadja, demonstracija, protesta a opozicija nema sta drugo da ponudi. Izgubice svu podrsku, ljudi su okrenuti buducnosti, uz trenutnu politiku vlasti.

caca

pre 5 godina

Svojom brukom i sramotom,kao i bahatim poasanjem,pasce jos nize!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija